Canapès

Som especialistes en canapès abatibles a Barcelona, una de les opcions de descans perfectes per a aquells espais reduïts, en els quals cal aprofitar al màxim els metres quadrats. Amb aquesta peça, es guanya un espai d'emmagatzematge extra. Un canapè o cofre abatible ocupa el mateix volum que el nostre matalàs, aportant un espai útil per poder gu...

Som especialistes en canapès abatibles a Barcelona, una de les opcions de descans perfectes per a aquells espais reduïts, en els quals cal aprofitar al màxim els metres quadrats. Amb aquesta peça, es guanya un espai d'emmagatzematge extra. Un canapè o cofre abatible ocupa el mateix volum que el nostre matalàs, aportant un espai útil per poder guardar i emmagatzemar totes aquestes coses que no sabem on col·locar a causa de les limitacions dels nostres habitatges. T'oferim moltes opcions, no dubtis a consultar-nos.

Depenent de l'alçada del canapè, tenim diferents capacitats: des dels 24 cm. fins als 34 cm. útils, per la qual cosa pots escollir el model que més s'ajusti a les teves necessitats d'espai i a l'alçada estètica que més t'interessi. Existeix l'opció d'obertura lateral de la tapa, perfecte per a llits juvenils col·locats al costat de la paret o per a llits matrimonials en habitacions reduïdes, podent d'aquesta manera facilitar l'accés a l'interior de forma més pràctica i còmoda.

Al mateix temps, un cofre abatible suposa un element decoratiu dins de qualsevol dormitori, per la qual cosa al nostre ampli catàleg tenim gran varietat d'acabats, tant en fusta com entapissats per combinar amb el mobiliari ja existent l'habitació. Colors de fusta segons les tendències estètiques actuals, més teixits pràctics fàcils de rentar i amb infinites possibilitats decoratives.

En aquests moments incloem models amb més funcions, com per exemple, amb sabater i cofre, calaixos laterals més cofre i altres combinacions que amplien el catàleg estàndard amb noves possibilitats en funció de les seves necessitats específiques.

Al mateix temps podem aconseguir mesures extra-grans amb acabats frontals en una peça i amb la confiança d'una gran resistència. Aquest tipus de fabricació doble pot aplicar-se a mesures convencionals quan ens trobem un difícil accés al dormitori. El transport i muntatge sempre es realitzarà de forma gratuïta. Consulti el nostre catàleg en aquesta mateixa pàgina.

Més
Hi ha 17 productes.

Sotscategories

 • Abatibles fusta

  Seleccionem els canapès abatibles en fusta amb totes les opcions en mesures i colors que puguis necessitar. Àmplia un espai a casa per guardar coses de gran volum , maletes, esquís, edredons … amb un armari sota el teu llit de fàcil accés. Troba diferents opcions de capacitat , tapa amb transpiració, ferramentes consistents , obertura frontal o lateral. Ampli ventall de colors per coordinar amb el teu dormitori.
  Fàcil neteja i manteniment. Sempre disposes del transport i el muntatge de forma gratuïta.

 • Abatibles entapissats

  L'elecció d'un bon canapè forma part de la decisió d'aconseguir un saludable i consistent equip de descans al costat d'un matalàs adequat i un correcte coixí. És necessari constituir una base convenient al nostre matalàs encara que també podem afegir beneficis afegits com guanyar un espai extra en el nostre llit mantenint o millorant l'estètica del nostre dormitori.
  Les possibilitats d'un canapè entapissat són molt més àmplies gràcies a la gran varietat de colors i textures per poder realitzar combinacions. Les possibilitats decoratives són innombrables així com el fàcil manteniment de neteja dels nous teixits actuals.

 • Obertura lateral

  Segons l'espai de l'habitació podem col·locar el canapè de manera que una obertura convencional en la part frontal als peus impedeix el correcte accés a l'interior del canapè. Tenim una àmplia varietat de canapès on podem optar per una obertura lateral més concorde a la posició del canapè i així disposar d'un accés pràctic i còmode de tot el llarg del llit.
  Disposem de molts models amb obertura lateral fins i tot en mesures de 135 i 150 per a dormitoris reduïts amb necessitat d'aprofitar al màxim tots els espais. Ja sigui en fusta o entapissat pots escollir l'opció més encertada amb total garantia.

 • Gran capacitat

  Si les teves necessitats són obtenir un gran espai per guardar coses escull els models amb més capacitat que puguis trobar. T'oferim una varietat de models de canapès abatibles on la capacitat i la fortalesa són els seus principals beneficis. Pots afegir un armari extra a la teva habitació on poder col·locar elements voluminosos com a esquís, maletes, edredons, complements de platja etc… 
  Fins als 34cm de capacitat útil del cofre per a la teva total satisfacció, amb una fabricació de qualitat que garanteix consistència i comoditat. La cuidada estètica també et permet adaptar als teus mobles l'opció més decorativa gràcies a la varietat d'acabats i colors.

 • Sabater

  Pots combinar dues necessitats en un mateix espai. Zona de cofre lliure, més una altra part independent per col·locar sabates dins d'un mateix canapè. Pots utilitzar les dues parts del teu llit per solucionar d'una vegada on guardar les sabates sense que l'olor sigui un inconvenient al mateix temps que disposes d'un espai extra per a edredons o elements de fora de temporada que ocupen un gran volum. 
  T'oferim canapès amb fàcil accés ja sigui en forma de calaix o tapa abatible per col·locar sabates o altres elements on no és necessari aixecar la tapa del canapè per poder accedir a ells.

 • Calaixos

  La teva solució per poder ampliar la capacitat dels teus armaris amb elements d'ús quotidià, és un canapè amb calaixos de fàcil accés. No necessites aixecar la tapa del canapè per poder disposar de les coses guardades de forma còmoda i pràctica.
  Disposes d'un espai multi usos per col·locar coses de menor volum i que necessites utilitzar habitualment. Al mateix temps pots mantenir una part de cofre lliure per aprofitar tota la capacitat del canapè de la forma més útil possible.
  Diferents colors per combinar amb els teus mobles i aconseguir una harmonia decorativa amb un espai extra per guardar.

 • Abatibles amb somier...

  Unifica dos elements adequats que resolen les teves necessitats gràcies a la combinació d'un canapè abatible amb un somier articulat elèctric. Pots seguir guardant coses sota el llit i guanyar en confort i ergonomia gràcies als beneficis que t'aporta un llit articulat.
  Obertura fàcil i còmoda amb diferents possibilitats i opcions. En un cos o en dos per combinar amb les diferents opcions de matalàs que podem oferir-te: pantalons, papallona, individuals o un sol jaç. Diferents colors per combinar i harmonitzar la decoració del teu dormitori.

per pàgina
Mostrant 1 - 12 de 17 elements
 • 300 € En estoc
  0 1 2 3 4 (0)

  Canapè de fusta abatible amb 26 cm de capacitat interior útil. Combina la utilitat d'una base consistent i transpirable amb un gran espai de magatzematge. S'aconsegueix un element decoratiu dins de qualsevol dormitori per la seva varietat d'acabats. Fàcil neteja i manteniment. Possibilitats de diferents tipus d'obertura frontal o lateral en qualsevol...

 • 318 € En estoc
  0 1 2 3 4 (0)

  Canapè de fusta abatible amb 31 cm de capacitat interior. Ideal com a complement en el dormitori. Augmenta la capacitat dels teus armaris al teu espai sota el matalàs ara malgastat. Aconsegueix una base ferma i transpirable adequada per al teu matalàs ja sigui de molls o de viscoelàstica.     • Gran capacitat 31 cm XXL amb obertura frontal o lateral    •...

 • 316 € En estoc
  0 1 2 3 4 (0)

  Canapè de fusta abatible amb 27cm de capacitat interior útil. Combina la utilitat d'una base consistent i transpirable amb un gran espai de magatzematge, per ocupar un espai oblidat sota el llit. S'aconsegueix un element decoratiu dins de qualsevol dormitori per la seva varietat d'acabats. Escull el color que millor combini amb els teus mobles....

 • 303 € En estoc
  0 1 2 3 4 (0)

  Canapè abatible de polipiel de 26cm. de capacitat útil. El seu entapissat a l'anglesa amb doble costura i fil amb efecte contrastat en les cantonades, color del fil a elecció del client per a una major presència i decoració. Possibilitat de còmoda obertura frontal o lateral segons les necessitats.  • Sistema de segellat al sòl, amb el qual el canapè queda...

 • 343 € En estoc
  0 1 2 3 4 (0)

  Canapè abatible de polipell de fins a 34cm. de capacitat útil. El seu entapissat a l'anglesa amb doble costura i fil amb efecte contrastat en les cantonades, color del fil a elecció del client per a una major presència i decoració. És possible escollir una mesura d'altura inferior a gust del client. Possibilitat de còmoda obertura frontal o lateral segons...

 • 458 € En estoc
  0 1 2 3 4 (0)

  Canapè abatible de polipell de 29cm. de capacitat útil. El seu entapissat a l'anglesa amb doble costura de fil li confereix gran elegància decorativa. El sòcol de fusta protegeix de la brutícia en l'ús habitual i en la neteja diària. Possibilitat de còmoda obertura frontal o lateral segons les necessitats.  • Arcó entapissat amb sòlida estructura de fusta...

 • 496 € En estoc
  0 1 2 3 4 (0)

  Canapè abatible de polipell de 33cm. de capacitat útil. El seu entapissat a l'anglesa amb doble costura no el deixarà indiferent gràcies al seu exquisit disseny i la seva gran capacitat d'emmagatzematge. Es combina amb 2 calaixos laterals amb guies extraïbles independents de la resta del canapè. El front del calaix està acabat en fusta melamínica amb...

 • 408 € En estoc
  0 1 2 3 4 (0)

  Canapè de fusta abatible que a més dels 34 cm de capacitat interior del seu cofre, incorpora un sabater amb porta abatible per tenir ben organitzats totes les teves sabates. De línies rectes i depurades, està fabricat amb tauler melaminat de 25 mm de grossor. Un espai extra a la teva habitació per guardar tipus de productes voluminosos. I un sabater de...

 • 990 € En estoc
  0 1 2 3 4 (0)

  Canapè de fusta abatible amb somier articulat elèctric de 27 cm de capacitat interior útil. Combina la utilitat d'una base articulada i transpirable amb un gran espai de emmagatzematge. Somier articulat elèctric en una peça o bessons que entra enrasat a l'interior del canapè de forma estètica i elegant.      • Capacitat i resistència amb somier de 5...

 • 300 € En estoc
  0 1 2 3 4 (0)

  Canapè arcó de fusta amb obertura lateral per millorar l'accés en llits col·locats contra la paret. Combina la utilitat d'una base consistent i transpirable amb un gran espai d'emmagatzematge amb els seus 26 cm de capacitat interior. Dissenya el teu espai amb un element decoratiu molt combinable dins de qualsevol dormitori per la seva gran varietat...

 • 318 € En estoc
  0 1 2 3 4 (0)

  Canapè arcò de fusta abatible amb 31 cm de capacitat interior. Ideal com a complement en dormitoris juvenils o canapès posicionats contra la paret tota la seva llargada. Augmenta la capacitat dels teus armaris al teu espai sota el matalàs amb grans possibilitats d'emmagatzematge. Aconsegueix una base ferma i transpirable adequada per al teu matalàs ja...

Mostrant 1 - 12 de 17 elements


©2020 Megacolchon Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Condicions de compra | Política de Dades

Desenvolupat per Corem web amb tecnologia Prestashop