Canapès

Som especialistes en canapès abatibles a Barcelona, una de les opcions de descans perfectes per a aquells espais reduïts, en els quals cal aprofitar al màxim els metres quadrats. Amb aquesta peça, es guanya un espai d'emmagatzematge extra. Un canapè o cofre abatible ocupa el mateix volum que el nostre matalàs, aportant un espai útil per poder guardar i emmagatzemar totes aquestes coses que no sabem on col·locar a causa de les limitacions dels nostres habitatges. T'oferim moltes opcions, no dubtis a consultar-nos.

Depenent de l'alçada del canapè, tenim diferents capacitats: des dels 24 cm. fins als 34 cm. útils, per la qual cosa pots escollir el model que més s'ajusti a les teves necessitats d'espai i a l'alçada estètica que més t'interessi. Existeix l'opció d'obertura lateral de la tapa, perfecte per a llits juvenils col·locats al costat de la paret o per a llits matrimonials en habitacions reduïdes, podent d'aquesta manera facilitar l'accés a l'interior de forma més pràctica i còmoda.

Al mateix temps, un cofre abatible suposa un element decoratiu dins de qualsevol dormitori, per la qual cosa al nostre ampli catàleg tenim gran varietat d'acabats, tant en fusta com entapissats per combinar amb el mobiliari ja existent l'habitació. Colors de fusta segons les tendències estètiques actuals, més teixits pràctics fàcils de rentar i amb infinites possibilitats decoratives.

En aquests moments incloem models amb més funcions, com per exemple, amb sabater i cofre, calaixos laterals més cofre i altres combinacions que amplien el catàleg estàndard amb noves possibilitats en funció de les seves necessitats específiques.

Al mateix temps podem aconseguir mesures extra-grans amb acabats frontals en una peça i amb la confiança d'una gran resistència. Aquest tipus de fabricació doble pot aplicar-se a mesures convencionals quan ens trobem un difícil accés al dormitori. El transport i muntatge sempre es realitzarà de forma gratuïta. Consulti el nostre catàleg en aquesta mateixa pàgina.

Hi ha 18 productes.

Veient 1-18 de 18 producte(s)

Filtres actius