Gamma hospitalària

Matalassos, llits i somiers per a hospitals

Una persona que requereix atenció constant al domicili a causa d'alguna malaltia necessita un llit adequat. Els elements essencials es troben en el llit que han de constituir una ajuda tant per al malalt com per al cuidador.

Disposem de llits articulats amb possibilitat d'incloure un carro elevador que àmplia i soluciona les postures adequades per facilitar la higiene del malalt o la seva manipulació per a cures i altres necessitats. Els matalassos antiescares prevenen l'aparició d'úlceres en persones amb baixa mobilitat.

Existeixen complements que podem anar afegint depenent de les necessitats que podem anar trobant. Les baranes plegables són gairebé imprescindibles com a barrera de protecció en persones de poca mobilitat així com altres complements com el trapezi elevador o capçals que aporten una major seguretat pel dorment.

En aquests moments som conscients que molts d'aquests elements ajuden de forma essencial al cuidador, ja que manipular el pes d'una persona malalta requereix d'una força física considerable per poder realitzar els moviments amb l'adequada seguretat per al malalt i per no menyscabar la salut del propi cuidador.

Un altre element important és escollir la roba de llit adequada per a possibles accidents amb diversos fluids per mantenir una correcta higiene del dorment i un bon manteniment del matalàs que garanteixi els nivells sanitaris correctes.

Filtres actius