Viscoelàstics

Matalassos viscoelàstics a Barcelona

A Megacolchon som experts en matalassos viscoelàstics a Barcelona. Aquest tipus de matalàs s'ha fet molt popular en temps recents, ja que és molt confortable, a més de tenir una gran durabilitat.

Les qualitats del material viscoelàstic per al descans ja no resulten un tema desconegut, gràcies a la satisfacció dels usuaris en els últims anys. Aquest tipus de material reacciona a la temperatura i la humitat, adaptant-se a totes les parts del cos. En establir un contacte total de la figura corporal amb el matalàs s'eliminen els punts de pressió, aconseguint una correcta estabilitat del flux sanguini.

Aquest efecte comporta una sensació d'ingravitació, reduint el moviment nocturn, la qual cosa es tradueix en un descans més reparador al no interrompre el cicle del son de forma continuada. Amb un matalàs viscoelàstic cada dorment aconsegueix un descans diferenciat, ja que en respondre a la calor corporal i no al pes manté en cada costat del jaç un efecte memòria en el lloc on descansa el cos sense inclinacions ni transmissions de moviment.

Un matalàs viscoelàstic està format per materials de suport, sent aquests tan importants o més que la viscoelàstica. El seu objectiu és aconseguir una correcta adaptació i una llarga durada. La densitat del HR de suport així com la de la visco ens ofereixen variants de qualitat o de fermeses. Aquí trobarem altes qualitats en nuclis oldtex, soiapur, evopore, altes i mitges densitats Megacolchon escull productes amb teixits anomenats intel·ligents, on aconseguim millor regulació de temperatura o recuperació de teixits durant el son.

Un matalàs de visco no sempre és el jaç més adequat per a qualsevol persona. La seva alta adaptació dificulta el moviment o limita la capacitat d'evaporació d'humitat en altes densitats. És important atendre a les recomanacions i l'assessorament adequat per escollir el model més convenient per a les nostres necessitats.

Hi ha 15 productes.

Veient 1-15 de 15 producte(s)

Filtres actius