Cervicals

Comprar coixins per a cervicals a Barcelona

Si vas a comprar un coixí viscoelàstica cervical, a Megacolchon disposem d'un ampli catàleg als millors preus i, a més, t'assessorem de forma personalitzada perquè aconsegueixis el coixí perfecte tant per al teu matalàs com para la teva forma de dormir, que és determinant per realitzar aquesta elecció tan important, que condicionarà el teu descans.

L'elecció del coixí correcte és una de les decisions més importants per aconseguir una adequada postura ergonòmica sobre el matalàs. Aquest tipus de coixí és ideal per dormir de costat, ja que acollirà la corba del coll, deixant reposar el cap sense inclinar les cervicals.

No és convenient crear una corba pronunciada entre les nostres cervicals i la columna vertebral. Una postura ideal és tenir alineada la nostra columna en la mateixa línia que quan estem dempeus. S'aconsegueix amb un matalàs que absorbeixi les nostres corbes de forma adequada i un coixí que segueixi la corba del coll amb l'alçada precisa.

Els nostres coixins compostos per capes ajuden a personalitzar l'alçada més convenient per a cada persona segons la mesura del coll, al costat de les possibles diferents fermeses del matalàs que s'utilitzi, podem ajustar segons les necessitats.

En dormir de cap per amunt, l'elevació ha de ser menor. La lleugera corba del coixí s'adapta a la corba cervical, relaxant la musculatura. Però és important escollir el suport més baix. En cap cas aconsellem dormir de cap per avall, ja que el coll queda retorçat, provocant contractures i futures lesions cervicals.

El material viscoelàstic redueix la pressió i millora l'adaptació. Un bon visco ajuda a relaxar la tensió i permet una bona transpiració i evaporació de la humitat corporal.

Tota la nit en una postura incorrecta generarà tensions musculars i possibles contractures que més endavant poden comprometre altres patologies com a major desgast ossi o hèrnies discals. El coixí viscoelàstica cervical t'ajudarà a evitar aquests problemes i a dormir molt millor.

Filtres actius