Quiénes somos

El 1997 aquesta empresa familiar inicia els seus primers passos en el món de l'descans. Sempre a l'avantguarda en les noves tecnologies i a el marge de marques o modes publicitàries al 2004 Megacolchon s'especialitza definitivament com proscriptor de salut i benestar.

De forma independent a fabricants i gràcies a la filosofia que distingeix un establiment familiar es crea un nou concepte de la matalasseria tradicional. Valorar la qualitat de producte i de el servei juntament amb el dinamisme en la incorporació de nous sistemes de salut, higiene postural i ergonomia converteixen aquest establiment en un referent essencial en el sector.

fachada.jpg
tienda_1.jpg
tienda.jpg

Unir el tracte personalitzat d'un comerç tradicional a el concepte modern d'exposició horitzontal amb formació i experiència en ergonomia són objectius assolits. Una clientela satisfeta que recomana el nostre centre com a garantia de descans i salut avalen el nostre creixement en una conjuntura econòmica difícil per la que travessem.

Davant l'absència d'una normativa legal que defensi el consumidor davant la utilització de l'tipus de materials per part de qualsevol fabricant, Megacolchon aporta a l'usuari final totes les composicions del producte així com les certificacions dels materials corresponents ja sigui de salut o de substàncies nocives . Això comporta que al llarg dels anys certes marques de prestigi en el món de l'descans no conformin les exigències d'aquest establiment i per tant hagin estat exclosos els seus productes.

Megacolchon pertany a l'Gremi de Matalassers de Barcelona, ​​la institució gremial més antiga d'Espanya, en compliment de les normes que acrediten la bona praxi segons certificat d'aquest organisme. A el mateix temps és membre de la Federació de l'Moble de Catalunya principal associació de comerç tradicional.

Tots aquests valors units al costat del nostre compromís personal aconsegueix el premi de l'prestigi en el món de l'descans i la confiança el client satisfet. Seleccionem els productes més ergonòmics i convenients a les necessitats de cada client per mitjà de l'atenció personalitzada.

A hores d'ara col·laborem amb professionals de la salut especialitzats en patologies associades a una higiene postural incorrecta a l'dormir o que participen de la necessitat d'aconsellar un descans correcte per alleujar i millorar la qualitat de vida dels seus pacients.