Canapé abatible madera zapatero-megacolchon

Canapè abatible fusta sabater

460,00 €
Impostos inclosos

Canapè de fusta abatible que a més dels 34 cm de capacitat interior del seu cofre, incorpora un sabater amb porta abatible per tenir ben organitzats totes les teves sabates. De línies rectes i depurades, està fabricat amb tauler melaminat de 25 mm de grossor.

Un espai extra a la teva habitació per guardar tipus de productes voluminosos. I un sabater de gran capacitat on podem guardar fins a 24 parells.

• Capacitat XL més sabater independent de fàcil accés
• Fons de 16mm altament resistent
• Sabater amb tapa abatible de fàcil accés


Colors fusta
Mesures de matalassos
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Característiques

Aquest canapè suposa, l'opció més pràctica i adequada per combinar amb un matalàs de molles o de viscoelàstica quan necessitem espai addicional. Trobem una base estable i ferma per aconseguir un llit consistent i equilibrat.

Combinem els seus 34 cm d'espai XL útil en el seu interior i l'elegància d'un llit en el seu dormitori afegint la utilitat d'un sabater en la part frontal. Aporta un armari extra utilitzant l'espai sota el llit per guardar els accessoris que ens ocuparien un gran espai: esquís, maletes, cobertors, edredons, etc... i afegeix un espai de ràpid accés amb el seu sabater frontal.

Triple frontissa per a l'obertura de la porta del sabater amb clic imantat de fixació.

Obertura de la porta del sabater mitjançant una pressió al centre.

Obertura de la tapa entapissada de forma frontal amb compassos laterals amb amortidors de gas que faciliten l'obertura del canapè i permeten una gran accessibilitat a l'interior.

Tirador de fusta a joc amb el color del cofre per a la seva fàcil elevació.

Arc metàl·lic col·locat en la tapa per evitar el desplaçament del matalàs quan el canapè està obert.

Tapa

La tapa fabricada amb tauler d'1 cm. Multiperforat i entapissat amb Teixit 3D Thermofress, creant una cambra d'aire especial perquè circuli lliurement entre el canapè i el matalàs, oferint la transpirabilitat necessària perquè els materials interns del matalàs millorin la seva durabilitat i eliminin la humitat corporal generada durant la nit.

Disposa de ressorts de gas, dissenyats per facilitar l'obertura del canapè sense esforç facilitant-nos una gran accessibilitat a l'interior des de tots els angles.

La tapa multiperforada està fabricada amb tauler d'1 cm. amb estructura metàl·lica de 40X30X1mm, doble barra longitudinal en 135 i 150 cm, i una barra longitudinal en 80,90 i 105. Reforç en el lateral amb barra anticomba de 120cm.

Estructura

L'estructura del canapè la formen taulers de fusta melamínica de 25 mm de gruix ens ofereix integrar a la nostra habitació un espai extra de gran resistència i gran estètica. Ens aporta un òptim emmagatzematge i suporta grans pesos corporals i de càrrega.

El sistema d'obertura i tancament del canapè és d'alta resistència i ha estat sotmès a proves de qualitat, superant més de 50.000 cicles de vida útil. La tapa fabricada amb estructura metàl·lica de 40X30X1 mm més angle anticomba de 120 cm i doble barra longitudinal en 135 i 150 cm, i una barra longitudinal en80, 90 i 105. Fons del canapè tauler melaminic de 16 mm.

Les mesures de 160 i 180 cm d'ample es fabricaran com a bessons partits seran la unió de 2 canapès de 80 o 90 quedant 2 espais independents units per platines d'unió més les 2 tapes abatibles en la part frontal.

Fàcil neteja

El calaix en fusta pot netejar-se amb un drap humit o un producte adequat per a mobles de melamina. La tapa del canapè la podem netejar aspirant-la.

Colors

Blanc - Vengué – Cirerer

Mesures

Alçada Total: 42 cm
Capacitat interior: 34 cm

Amples : 80-90-105-120-135-140-150 cm
Llargs : 180-190-200 cm

Opcions

Possibilitat de tapa perfilada en polipell en tot el seu perímetre a joc amb el color del canapè amb un recàrrec de 40€ per tapa.

Opció tapa partida per a accessos difícils consultar amb la tenda.

Indicacions

Producte completament desmuntat per facilitar una millor manipulació i transport del mateix. Molt fàcil muntatge.

Garantia

2 anys de garantia per defecte de fabricació. Fabricat a Espanya

NOTA : Si el seu domicili presenta característiques especials, quant a l'espai disponible per a l'accés dels productes, ha de comunicar-ho per valorar si és possible realitzar l'entrega

CAABMAZAPATERO

Especificacions

Garantìa
3 anys
Mesures especials
No
Capacitat
33 cm
Alçada canapè
41 cm

Referéncies escpecífiques

Grade 
06/10/2020

Solo llevamos un par de dias con el pero de momento todo correcto, gracias

Grade 
18/07/2020

Combina perfectamente con el cabecero y también los llevamos el colchon. Todo estupendo finalmente

Grade 
23/04/2018

Cabe más de lo que parece, aparte de quedar bien en la habitación

Grade 
12/02/2017

Estamos contentos

Write a review