Somiers articulats

Somiers articulats per a llit amb potes Barcelona

Som especialistes en somiers articulats a Barcelona, un dels elements de descans més interessants si s'ha decidit a renovar el seu llit, ja que és un objecte molt versàtil, que s'adapta a tot tipus de matalassos. Els que incloem al nostre catàleg tenen unes propietats excel·lents de resistència i durabilitat.

L'elecció d'un somier articulat no sempre suposa una necessitat sinó una millora en l'ús i gaudi de l'element de descans principal a la nostra casa. Al costat d'un matalàs adequat, un somier articulat potencia les possibilitats d'adaptació amb el que millora l'experiència del dorment de forma significativa.

Qualitat de vida per a qualsevol persona que agradi d'incorporar els avanços tecnològics al seu domicili per gaudir de major confort i millorar les seves condicions de salut. Elevar lleument les cames millora la circulació sanguínia, dormir una mica incorporat és essencial per a hèrnies de hiat, ajudar a incorporar-se un dia que el lumbago ens castiga, llegir en una postura còmoda i relaxar-se Compensar per mitjà del somier possibles necessitats que en el nostre dia a dia ajuden a la recuperació física després de la nostra personal rutina diària.

Indubtablement és ideal per a persones que passen moltes hores en el llit i necessiten anar canviant de posició per regular les pressions i les postures, evitant tensions musculars o possibles llagues en dorments amb poca mobilitat. Gran ajuda per als cuidadors i, al mateix temps, autonomia per a l'usuari, que, a través d'un comandament pot adequar de forma autònoma la postura desitjada.

En llits dobles oferim diverses opcions d'acabat. El sistema pantalons que, per a mesures petites, manté les prestacions d'un llit únic. El sistema doble pantalons o papallona, que sempre manté els matalassos units sense impedir la flexió dels plànols d'articulació. Informa't de com millorar el teu descans. Si necessites assessorament personalitzat, no dubtis a preguntar-nos, som els especialistes en descans a Barcelona.

Filtres actius