Molles

Matalassos de molles a Barcelona a bon preu

Som especialistes en matalassos de molles a Barcelona. Aquest tipus de matalàs és el gran clàssic en els nostres llits, gràcies a la seva solvència, qualitat i durabilitat.

Igual que en un altre tipus de materials, no podem generalitzar sobre la qualitat dels matalassos de molles. Existeixen diferents tipus d'acer, gruix, tractaments tèrmics, encoixinats i teixits. Concretarem més sobre la base del tipus de carcassa per agrupar-los en les diferents possibilitats que trobem en l'actualitat.

El de molles bicònic o Bonell i el doble offset són les carcasses de matalàs més tradicionals i de preu més econòmic. Al costat de la molla de fil continu suposen un tipus de suport ferm amb l'avantatge d'una bona ventilació i evaporació de la humitat. Com a inconvenient, podem assenyalar que és un tipus de matalàs poc adaptable, que no aconsegueix respectar la forma ergonòmica del nostre cos a causa de la seva condició física d'expulsar el pes cap amunt de forma indiscriminada. Depenent de la qualitat i gruix dels encoixinats de cada model, podem millorar l'adaptació i la durada.

El de molla ensacada o independent consisteix en una carcassa on les molles estan embutxacats d'un en un en un teixit. Multipliquen per més de dos els punts d'inflexió d'una carcassa tradicional, millorant l'adaptació i eliminant gran part del rebot en el moviment. Aconsegueixen un nucli amb bona ventilació i combinat amb visco podem millorar l'adaptació i el confort.

Són matalassos més suaus que els matalassos de molles tradicionals i necessiten reposar sobre una base tancada perquè tots els seus molles quedin ben recolzats en la base. En ser les seves dues cares iguals poden ser girats i voltejats per al seu millor manteniment.

Existeixen en l'actualitat els matalassos de micromolles, on el diàmetre de la molla es redueix, aconseguint multiplicar novament la quantitat de punts de flexió per aconseguir una millor adaptació ergonòmica ideal per aconseguir un descans reparador.

Hi ha 7 productes.

Veient 1-7 de 7 producte(s)

Filtres actius