Canapé 4 calaixos full-storage

685,00 €
Impostos inclosos

Canapè de fusta amb 4 calaixos laterals, també incorpora arcons per a aprofitar tots els buits possibles i aconseguir tenir ben organitzades totes les teves coses utilitzant tot l'espai possible. Cantonades del canapè en fusta de faig massís, està fabricat amb tauler melaminat de 30 mm de gruix.

Un espai còmode per a accedir a tot el que necessites en el dia a dia sense aixecar cap tapa.

• Calaixos 26 cm de capacitat interior i fons de 10mm altament resistent

Calaixos amb rodes totalment extraïbles per a millor neteja

Arcó útil en les zones ocultes

Colors fusta
Mesures de matalassos
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Aconseguim aportar un armari extra utilitzant l'espai inútil sota el llit. Ideal per a guardar des de sabates com a opció comuna per quedar al marge de la roba de manera independent, a qualsevol mena d'accessori o complement que usem diàriament.

Aquest canapè suposa l'opció més pràctica i adequada per a combinar amb un matalàs de molles o viscoelàstica al mateix temps que utilitzem un espai addicional per a coses del dia a dia. Trobem una base estable i ferma per a aconseguir un llit consistent i equilibrat.

L'accés còmode de dos calaixos laterals extraïbles de gran capacitat (útil 26x54) de fons i es combina amb espais útils d'elements que guarden temporada a temporada en els espais ocults sota el matalàs.

En la zona de les tauletes de nit es conserva un bagul de costat a costat accessible a través d'una tapa de fusta entapissada en 3D quan retirem el matalàs. Aquest espai és el buit de la mesura de l'ample del llit pels 45 cm que ocupa de fons qualsevol tauleta de nit .

Els calaixos tenen una profunditat 58cm. total per a assegurar que poden obrir-se en qualsevol habitació amb facilitat. Per tant, queda un buit central que variarà depenent de la mesura d'ample del llit que també podem aprofitar per a guardar coses. L'accés és possible en retirar el matalàs per complet pel que l'utilitzarem amb elements d'ús poc freqüent.

Els calaixos disposen en la part inferior unes petites rodes de rodament per a millor aprofitament de l'espai i extracció total per a facilitar la neteja. No es perd espai útil en guies i gruixos de sòcols.

Les tapes de cada buit es cobreixen amb tauler de 16 mm. entapissat amb teixit 3D Thermofress, creant una cambra d'aire especial perquè circuli lliurement entre el canapè i el matalàs, oferint la transpirabilitat necessària perquè els materials interns del matalàs millorin la seva durabilitat i eliminin la humitat corporal generada durant la nit.

Fàcil neteja

El calaix en fusta pot netejar-se amb un drap humit o un producte adequat per a mobles de melamina. La tapa del canapè la podem netejar aspirant-la.

Colors

Blanc - Tabac– Cirerer- Natural- Artic- Vulcà.

Mesures

Alçada total:32 cm Capacitat interior: 26,5 cm / 29cm. Amples : 135-140-150-160-180 cm Llargs : 180-190-200 cm Es fabrica en qualsevol mesura especial (consultar amb tenda)

Indicacions

Producte completament desmuntat per facilitar una millor manipulació i transport del mateix. Molt fàcil muntatge.

Garantia 2 anys de garantia per defecte de fabricació Fabricat a Espanya

NOTA : Si el seu domicili presenta característiques especials, quant a l'espai disponible per a l'accés dels productes, ha de comunicar-ho per valorar si és possible realitzar el lliurament.

CAMACAFULLSTORAGE

Especificacions

Garantìa
3 anys
Mesures especials
Si
Capacitat
26 cm
Alçada canapè
33 cm

Referéncies escpecífiques

Grade 
24/09/2017

Muy buena calidad de materiales y fortaleza

Grade 
21/09/2017

Entre todos los que hay en tienda este es el que más concordaba con nuestro dormitorio y capacidades, nos encanta"

Grade 
22/04/2017

El transporte ha sido perfecto y los montadores muy agradables. Gran producto gracias.

Write a review