Canapé madera reforzado HTI

470,00 €
Impostos inclosos

Canapè de fusta abatible de 27,5 cm de capacitat interior del seu bagul i 38 cm d'altura total. Elegant canapè en fusta de 4 cm de gruix dels costats del bagul, amb motllura semi-corba massissada a les cantonades. La tapa reforçada i el doble amortiment eleven el nivell de consistència per sobre de qualsevol altre producte similar. Ideal per a persones robustes que busquen més qualitat i millor rendiment.

• Màxima capacitat amb un material robust i consistent

• Costats del bagul de 40 mm. de gruix

Tapa multi-perforada amb vàlvules de ventilació

Colors fusta
Mesures de matalassos
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Un espai extra a la teva habitació per a guardar tota mena de productes de gran volum. Ocupar un espai fins ara inútil sota el llit ens permet guardar elements de gran grandària com a maletes, esquiïs, mantes o altres i així organitzar la nostra casa de manera còmoda i eficient.

Gaudeix d'un sistema d'obertura per pistons hidràulics dobles molt resistents que ens permet aixecar la tapa sense esforç i una gran accessibilitat a l'interior des de tots els angles.

El canapè i la base entapissada 3D són les bases més adequades per a matalassos molles i els matalassos de viscoelàstica per constituir un suport ferm i homogeni en tota la superfície.

Acabat amb 4 cantoneres semi-corbes de fusta massissa per a major duresa i estètica, les parests del cofre estan fabricades amb tauler melaminat de 40 mm de gruix. Obertura frontal, articulacions laterals amb doble joc amortidors de gas. Dos tiradors en fusta per a la seva fàcil elevació i millor estètica. Arquillo metàl·lic en un dels extrems que evita el desplaçament del matalàs en la posició d'obertura del bagul.

Tapa

La tapa fabricada amb tauler d'1 cm. multi-perforada amb vàlvules de ventilació que ens ofereix la transpiració necessària perquè el nostre matalàs sigui sa i higiènic.

Es construeix amb una estructura metàl·lica de 40X30X1,2mm, doble barra longitudinal en 135 i 150 cm, i una barra longitudinal en 90 i 105. Reforç en el lateral amb barra anti-combeo de 120cm.

Entapissada amb teixit 3D Thermofress, en color a conjunt amb el bagul, creant una cambra d'aire especial perquè hi hagi una major circulació d'aire entre el canapè i el matalàs, oferint la transpirabilitat necessària perquè els materials interns del matalàs millorin la seva durabilitat i eliminin la humitat corporal generada durant la nit.

La resistència compacta d'aquesta tapa (gairebé 10cm) mercés del gruix de la paret dels tubs de ferro, més la fusta superior diferencien en consistència a la resta de models similars.

Estructura

L'estructura del canapè la formen taulers de fusta melamínica de 40 mm de gruix ens ofereix integrar a la nostra habitació un espai extra de gran resistència i gran estètica, ens aporta un òptim magatzematge i suporta grans pesos corporals i de càrrega.

El sistema d'obertura i tancament del canapè és d'alta resistència, ha estat sotmès a proves de qualitat, superant més de 50.000 cicles de vida útil. El seu doble amortidor permet sostenir matalassos de gran pes mantenint una obertura fàcil i còmoda.

En mesures de 160, 180 i 200 cm d'ample el canapè sempre es fabricarà amb paret central, doble amortiment i tapa partida, això ens garanteix un canapè de gran resistència i llarga durada. Amb un enfront dels peus en una sola peça s'aconsegueix l'estètica d'una peça única sense divisions externes.

Fàcil neteja

El calaix en fusta pot netejar-se amb un drap humit o un producte adequat per a mobles de melamina. La tapa del canapè la podem netejar aspirant-la.

Colors

Blanc-vengué–cirerer-roure

Mesures

Alçada total: 38 cm Capacitat interior: 27,5 cm Amples : 80-90-105-120-135-140-150-160-180-200 cm Llargs : 180-190-200 cm

Opcions: Es fabrica en qualsevol mesura especial (consultar amb tenda)

Indicacions

Producte completament desmuntat per facilitar una millor manipulació i transport del mateix. Molt fàcil muntatge.

Garantia 2 anys de garantia per defecte de fabricació. Fabricat a Espanya

CAABMAREFORZADO

Especificacions

Garantìa
3 anys
Capacitat
27 cm
Alçada canapè
38 cm

Referéncies escpecífiques