Canapé 27 cm capacidad-megacolchon

Canapè Moon

368,00 €
Impostos inclosos

Canapè de fusta abatible amb 27cm de capacitat interior útil. Combina la utilitat d'una base consistent i transpirable amb un gran espai de magatzematge, per ocupar un espai oblidat sota el llit.

S'aconsegueix un element decoratiu dins de qualsevol dormitori per la seva varietat d'acabats. Escull el color que millor combini amb els teus mobles.

Possibilitats de diferents tipus d'obertura frontal o lateral en qualsevol mesura segons les teves necessitats.

• Capacitat i resistència amb una obertura còmoda i accessible
• Fons de 16mm altament resistent
• Gran varietat de colors amb moltes possibilitats estètiques


Colors fusta
Mesures de matalassos
Tapa emmarcada polipell
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Característiques

Amplia la capacitat dels armaris a casa gràcies a l'espai sota el teu llit i aconsegueix guardar tot tipus d'articles voluminosos. Troba el lloc ideal on guardar totes les coses de fora de temporada o simplement tot allò que no sempre es pot col·locar en els armaris pel seu volum: maletes, esquís, edredons etc. Disposa de pistons de gas dissenyats per facilitar l'obertura del canapè facilitant-nos una gran accessibilitat a l'interior des de tots els angles.

El canapè i la base entapissada 3D són les bases més adequades per a matalassos molles i els matalassos de viscoelàstica per constituir un suport ferm i homogeni en tota la superfície.

Acabat amb 4 cantoneres rectes de fusta massissa per a major duresa i estètica, està fabricat amb tauler melaminat de 22 mm de gruix.

Obertura frontal o lateral segons les seves necessitats. Els compassos laterals amb amortidors de gas, faciliten l'obertura del canapè i permeten una gran accessibilitat a l'interior des de tots els angles.

Tirador de fusta a joc amb el color del canapè per a la seva fàcil elevació.

Arc metàl·lic col·locat en la tapa per evitar el desplaçament del matalàs quan el canapè està obert.

Tapa

La tapa fabricada amb tauler d'1 cm. multi-perforat ens ofereix la transpiració necessària perquè el nostre matalàs sigui sa i higiènic. Es construeix amb una estructura metàl·lica de 40X30X10mm, doble barra longitudinal en 120,135,140 i 150 cm, i una barra longitudinal en 80, 90 i 105. Reforç en el lateral amb barra anti-comba de 120cm.

Entapissada amb Teixit 3D Thermofress, creant una cambra d'aire especial perquè hi hagi una major circulació d'aire entre el canapè i el matalàs, oferint la transpirabilitat necessària perquè els materials interns del matalàs millorin la seva durabilitat i eliminin la humitat corporal generada durant la nit.

Estructura

L'estructura del canapè la formen taulers de fusta melamínica de 22 mm de gruix ens ofereix integrar a la nostra habitació un espai extra de gran resistència i gran estètica, ens aporta un òptim magatzematge i suporta grans pesos corporals i de càrrega.

El sistema d'obertura i tancament del canapè és d'alta resistència, ha estat sotmès a proves de qualitat, superant més de 50.000 cicles de vida útil.

El fons del canapè és de tauler melamínico de 16 mm oferint una gran resistència.
En mesures de 160 i 180 cm d'ample el canapè sempre es fabricarà amb paret central doble amortiment i tapa partida, això ens garanteix un canapè de gran resistència i llarga durada. Amb un el frontal dels peus en una sola peça s'aconsegueix l'estètica d'una peça única sense divisions externes.

Fàcil neteja

El calaix en fusta pot netejar-se amb un drap humit o un producte adequat per a mobles de melamina. La tapa del canapè la podem netejar aspirant-la.

Colors

Blanco-vengué–cirerer-faig-roure-noguera-alumini-negre-cendra

Mesures

Alçada total: 36 cm

Capacitat interior: 27 cm

Amples : 80-90-105-120-135-140-150-160-180 cm

Llargs : 180-190-200 cm

Es fabrica en qualsevol mesura especial (consultar amb tenda)

Opcions

Possibilitat de tapa perfilada en polipell en tot el seu perímetre a joc amb el color del canapè. Suplement de 40€.

Opció tapa partida per a accessos difícils consultar en tenda.

Indicacions

Producte completament desmuntat per facilitar una millor manipulació i transport del mateix. Molt fàcil muntatge.

Garantia
2 anys de garantia per defecte de fabricació. Fabricat a Espanya.

NOTA : Si el seu domicili presenta característiques especials, quant a l'espai disponible per a l'accés dels productes, ha de comunicar-ho per valorar si és possible realitzar el lliurament.

CAMAMOON

Especificacions

Garantìa
3 anys
Mesures especials
Si
Capacitat
27 cm
Alçada canapè
36

Referéncies escpecífiques

Grade 
03/11/2020

En la tienda nos fiamos ya que hemos visto muchos canapes y no los veiamos muy estables ni seguros. Pero el soporte parecia estable y ahora que lo tenemos todavía mejor. Porfin hemos encontrado aquello que buscabams!

Grade 
20/08/2019

La entrega se retrasó una semana porque todavía no tenian el canape. Cuando llegó el montage fue excelente y el producto todavia más

Grade 
02/04/2018

Precioso, aparte de bueno y comodo es bonito. Lo vimos por la web nos gusto y fuimos a la tienda. Ya lo tenemos en casa. Gracias Toni!

Write a review