Canapè fusta abatible calaixos frontals

517,00 €
Impostos inclosos

Canapè abatible calaixos fusta Canapè de fusta abatible que a més dels 26,5 cm de capacitat interior, incorpora dos calaixos d'obertura frontal per tenir ben organitzades totes les teves coses. Cantonades del canapè en fusta de faig massís, està fabricat amb tauler melaminat de 30 mm de gruix. Un espai extra a la teva habitació per guardar tot tipus de productes voluminosos. I dos calaixos de gran capacitat per a un ús més freqüent.

• Cofre més 2 calaixos independents de fàcil accés

• Fons de 10mm altament resistent

• Calaixos amb rodes per a millor neteja

Colors fusta
Mesures de matalassos
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Característiques

Aquest canapè suposa l'opció més pràctica i adequada per combinar amb un matalàs de molles, viscoelàstic o de làtex (opció tapa somier) quan necessitem espai addicional. Trobem una base estable i ferma per aconseguir un llit consistent i equilibrat.

Combinem els seus 26,5 cm d'espai útil en el seu interior i l'elegància d'un llit en el seu dormitori afegint la utilitat de 2 calaixos en la part frontal. Aporta un armari extra utilitzant l'espai sota el llit per guardar els accessoris que ens ocuparien un gran espai: esquís, maletes, cobertors, edredons, etc... i afegeix un espai de ràpid accés amb els seus calaixos frontals.

Calaixos amb rodes per a millor aprofitament de l'espai i extracció total per facilitar la neteja.

Obertura de la tapa entapissada de forma frontal amb compassos laterals amb amortidors de gas que faciliten l'obertura del canapè i permeten una gran accessibilitat a l'interior.

Tirador de fusta a joc amb el color del calaix per a la seva fàcil elevació.

Arc metàl•lic col•locat a la tapa per evitar el desplaçament del matalàs quan el canapè està obert.

Tapa

La tapa fabricada amb tauler de 8 m/m. Entapissada amb Teixit 3D Thermofress, creant una cambra d'aire especial perquè circuli lliurement entre el canapè i el matalàs, oferint la transpirabilitat necessària perquè els materials interns del matalàs millorin la seva durabilitat i eliminin la humitat corporal generada durant la nit.

Disposa de ressorts de gas, dissenyats per facilitar l'obertura del canapè sense esforç facilitant-nos una gran accessibilitat a l'interior des de tots els angles.

La tapa està fabricada amb tauler de 8 m/m. amb estructura metàl•lica de 40X30X1mm, doble barra longitudinal en 135 i 150 cm, i una barra longitudinal en 80,90 i 105. Reforç en el lateral amb barra anti-comba de 120cm.

Estructura

L'estructura del canapè la formen taulers de fusta melamínica de 30 mm de gruix ens ofereix integrar a la nostra habitació un espai extra de gran resistència i gran estètica. Ens aporta un òptim emmagatzematge i suporta grans pesos corporals i de càrrega.

El sistema d'obertura i tancament del canapè és d'alta resistència i ha estat sotmès a proves de qualitat, superant més de 50.000 cicles de vida útil. Fons del canapè tauler melaminic de 10mm.

Les mesures de 160 i 180 cm d'ample es fabricaran com a bessons partits seran la unió de 2 canapès de 80 o 90 quedant 2 espais independents units per platines d'unió més les 2 tapes abatibles en la part frontal.

Fàcil neteja

El calaix en fusta pot netejar-se amb un drap humit o un producte adequat per a mobles de melamina. La tapa del canapè la podem netejar aspirant-la.

Colors

Blanc - Tabac – Cirerer- Natural- Artic- Vulcà.

Mesures

Alçada total: 40 cm

Capacitat interior: 26,5 cm

Amples : 80-90-105-120-135-140-150-160-180 cm Llargs : 180-190-200 cm

Es fabrica en qualsevol mesura especial (consultar amb tenda) Opcions Opció tapa partida per a accessos difícils consultar en tenda.

Opció tapa somier multilamines especial matalassos de làtex.

Indicacions

Producte completament desmuntat per facilitar una millor manipulació i transport del mateix. Molt fàcil muntatge.

Garantia

2 anys de garantia per defecte de fabricació

Fabricat a Espanya

NOTA : Si el seu domicili presenta característiques especials, quant a l'espai disponible per a l'accés dels productes, ha de comunicar-ho per valorar si és possible realitzar el lliurament.

Especificacions

Garantìa
3 anys
Capacitat
28 cm
Alçada canapè
36

Referéncies escpecífiques