Canapé Nerón zocalo

Canapè Nerón sòcol

450,00 €
Impostos inclosos

Canapè abatible de polipell de 29cm. de capacitat útil. El seu entapissat a l'anglesa amb doble costura de fil li confereix gran elegància decorativa. El sòcol de fusta protegeix de la brutícia en l'ús habitual i en la neteja diària. Possibilitat de còmoda obertura frontal o lateral segons les necessitats.

• Arcó entapissat amb sòlida estructura de fusta interior de 50mm.
• Tapa multi-perforada emmarcada en polipell
• Múltiples combinacions decoratives entre teixits i sòcol

Colors polipell
Mesures de matalassos
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Característiques

Sens dubte el canapè suposa l'opció més pràctica per combinar un matalàs de molles o de viscoelàstica per aconseguir un jaç més ferm i equilibrat. El poder adaptar al nostre dormitori un nou armari en un espai no utilitzat fins al moment el converteixen en un element imprescindible en cases amb problemes d'espai.

Aquest model entapissat ens aporta un extra tant en resistència com en estètica molt superior a altres models similars. El arcó amb estructura de fusta estratificada de 50mm proporciona resistència a llarg termini més l'afegit estètic de la varietat de colors possibles del entapissat.

El sòcol extern però útil a l'interior protegeix de la brutícia en l'ús habitual i en la neteja diària. En poder escollir el color es pot combinar amb l'àmplia gamma de teixits per aconseguir l'efecte estètic més desitjat.

Obertura frontal o lateral segons les seves necessitats. Els compassos laterals amb amortidors de gas, faciliten l'obertura del canapè i permeten una gran accessibilitat a l'interior des de tots els angles.

Tirador de fusta a joc amb el color sòcol del canapè per a la seva fàcil elevació.

Arc metàl·lic col·locat en la tapa per evitar el desplaçament del matalàs quan el canapè està obert.

Tapa

La seva tapa abatible esta entapissada en tot el seu perímetre amb polipell a joc amb el color del seu canapè i incorporant al centre el teixit 3D Thermofress, que ens proporciona una perfecta ventilació tant al canapè com al matalàs, evitant la concentració d'humitat i la proliferació de fongs ajudant-nos a millorar el nostre descans i allargant la vida útil del matalàs.

La tapa multi-perforada fabricada amb tauler d'1 cm. amb estructura metàl·lica de 40X30X1mm, doble barra longitudinal en 120,135,140 i 150 cm, i una barra longitudinal en 80,90 i 105. Reforç en el lateral amb barra anti-comba de 120cm.

Estructura

Calaix de tauler de 50 mm per a major resistència i estètica. Ens aporta gran magatzematge i suporta grans pesos corporals i de càrrega sense ocupar més espai que el nostre matalàs.

El sistema d'obertura i tancament del canapè és d'alta resistència i ha estat sotmès a proves de qualitat, superant més de 50.000 cicles de vida útil. Fons del canapè tauler melamínic de 16 mm col·locat sobre un rivet perimetral de silicona, evitant la brutícia i els possibles sorolls per no estar el sòl suficientment pla. La tapa abatible amb angle anti-comba de 120 cm ens ofereix un canapè molt fort.

Per a mesures d'ample de 120,135,140,150 cm es fabriquen partits en horitzontal. Significa que el calaix es fabrica en dues parts (part del cap i part dels peus) que s'uneixen pel centre amb unes platines d'unió, quedant com un únic espai utilitzable.

Les mesures de 160 i 180 cm d'ample es fabriquessin com a bessons partits seran la unió de 2 canapès de 80 o 90 quedant 2 espais independents units per platines d'unió.

Gràcies al seu sòcol de fusta de 9 cm, i el seu nou sistema de segellat al sòl per mitjà de doble rivet de silicona, el canapè queda hermèticament tancat fins al sòl, evitant que entri pols sota.

Fàcil neteja

El calaix en polipell pot netejar-se amb un drap humit o fins i tot amb crema corporal que ho nodreix i evita sorolls. La tapa del canapè la podem netejar aspirant-la.

Colors

30 colors a triar (veure carta colors)

Teixits sèries 2 i 3 (opcional amb recàrrec)

Sòcol: Cirerer-vengue-roure-cendra-blanc-alumini

Mesures

Altura total: 36 cm

Capacitat total: 29 cm

Capacitat interior: 26 cm

Amples : 80-90-105-120-135-140-150 cm

Llargs : 180-190-200 cm

Es fabrica en qualsevol mesura especial en ample, llarg i altura.

Opcions

Opció tapa partida per a accessos difícils consultar en tenda.

Indicacions

Producte completament desmuntat en dos calaixos i 1 tapa per facilitar una millor manipulació i transport del mateix. Molt fàcil muntatge.

Garantia
2 anys de garantia per defecte de fabricació. Fabricat a Espanya

NOTA : Si el seu domicili presenta característiques especials, quant a l'espai disponible per a l'accés dels productes, ha de comunicar-ho per valorar si és possible realitzar el lliurament.

CAPONERONZOCALO

Especificacions

Garantìa
3 anys
Mesures especials
Si
Capacitat
29cm.
Alçada canapè
38 cm

Referéncies escpecífiques