Canapé gran espacio proconfort-megacolchon

Canapè Gran Espai Proconfort

398,00 €
Impostos inclosos

Canapè de fusta abatible amb 26 cm de capacitat interior útil. Combina la utilitat d'una base consistent i transpirable amb un gran espai de magatzematge.

S'aconsegueix un element decoratiu dins de qualsevol dormitori per la seva varietat d'acabats. Fàcil neteja i manteniment.

Possibilitats de diferents tipus d'obertura frontal o lateral en qualsevol mesura.

• Capacitat i resistència amb gran preu
• Fons flotant altament resistent
• Gran varietat de colors amb moltes possibilitats estètiques

Colors fusta
Mesures de matalassos
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Característiques

Un armari sota el teu llit per guardar tot tipus d'articles voluminosos. Utilitza l'espai inútil sota el teu llit i guarda totes les coses de fora de temporada. Amb un sistema d'obertura per pistons hidràulics molt resistent que ens permet aixecar la tapa sense esforç i accedir amb facilitat a tot el contingut.

El canapè i la base entapissada 3D són les bases més adequades per a matalassos molles i els matalassos de viscoelàstica per constituir un suport ferm i homogeni en tota la superfície.

Acabat amb 4 cantoneres corbes de fusta massissa per a major duresa i estètica, està fabricat amb tauler melaminat de 20 mm de gruix.

Obertura frontal o lateral segons les seves necessitats. Els compassos laterals amb amortidors de gas, faciliten l'obertura del canapè i permeten una gran accessibilitat a l'interior des de tots els angles.

Tirador de fusta a joc amb el color del canapè per a la seva fàcil elevació.

Arc metàl·lic col·locat en la tapa per evitar el desplaçament del matalàs quan el canapè està obert.

Tapa

La tapa fabricada amb tauler d'1 cm. amb estructura metàl·lica de 40X30X1mm, doble barra longitudinal en 120,135,140 i 150 cm, i una barra longitudinal en 80,90 i 105.Reforç en el lateral amb barra anti-comba de 120cm.

Entapissada amb Teixit 3D Thermofress, creant una cambra d'aire especial perquè hi hagi una major circulació d'aire entre el canapè i el matalàs, oferint la transpirabilitat necessària perquè els materials interns del matalàs millorin la seva durabilitat i eliminin la humitat corporal generada durant la nit.

Estrutura

L'estructura del canapè la formen taulers de fusta melamínica de 20 mm de gruix, oferint-nos integrar a la nostra habitació un espai extra de gran resistència i gran estètica. Ens aporta gran magatzematge i suporta grans pesos corporals i de càrrega sense ocupar més espai que el nostre matalàs.

El sistema d'obertura i tancament del canapè és d'alta resistència i ha estat sotmès a proves de qualitat, superant més de 50.000 cicles de vida útil. Fons del canapè tauler melamínic de 10 mm col·locat sobre 3 travesses i entrant a la canal dels costats, evitant sorolls per no estar el sòl suficientment pla.

En mesures de 160 i 180 cm d'ample el canapè sempre es fabricarà amb paret central doble amortiment i tapa partida, això ens garanteix un canapè de gran resistència i llarga durada.

Fàcil neteja

El calaix en fusta pot netejar-se amb un drap humit o un producte adequat per a mobles de melamina. La tapa del canapè la podem netejar aspirant-la.

Colors

Blanc-vengué-noguera-cambrian-britania-vintage-Antracita-Artic

Mesures

Alçada total: 34 cm

Capacitat interior: 26 cm

Amples : 80-90-105-120-135-140-150 cm

Llargs : 180-190-200 cm

Opcions

Obertura frontal o lateral.

Indicacions

Producte completament desmuntat estructura en kit, tapa i 2 meitats sol per facilitar la seva manipulació i transport. Molt fàcil muntatge.

Garantia
2 anys de garantia per defecte de fabricació. Fabricat a Espanya

NOTA: Si el seu domicili presenta característiques especials, quant a l'espai disponible per a l'accés dels productes, ha de comunicar-ho per valorar si és possible realitzar el lliurament.

CANAGRANESPACIOPROCONFORT

Especificacions

Garantìa
3 anys
Capacitat
26 cm
Alçada canapè
34 cm

Referéncies escpecífiques

Grade 
01/08/2020

Calidad y profesionalidad. Constantemente informandos del envío…Nos llegó ayer a casa y estamos encantados. Muchas gracias!

Grade 
06/10/2019

Buen transporte y montaje gracias

Grade 
05/02/2018

Divino… Elegante… Genial calidad precio

Grade 
04/04/2017

Apertura sencilla, hergonómica y cómoda, muy contenta

Write a review

També li podria agradar