El titular de la present web és Megacolchon sent la seva denominació comercial i amb el N.I.F. 52194598P amb nom fiscal Gema González Vila.

En utilitzar aquesta pàgina www.megacolchon.es o realitzar una comanda, l'usuari queda vinculat a les presents Condicions Generals assumint el seu coneixement i acceptació dels seus termes. Al mateix temps el client afirma ser major de 18 anys i assegura la veracitat de les dades facilitades així com l'autenticitat de la seva comanda.

Les Presents Condicions Generals estan realitzades de conformitat a la llei dels Codi Civil i de Comerç vigents amb el que en realitzar una comanda constituiran un contracte entre l'empresa i l'usuari.

En cas de formular una comanda falsa o fraudulenta estarem autoritzats per procedir a la seva anul·lació així com a informar a les autoritats pertinents.

Tots els continguts de la web són propietat de Megacolchon o de tercers sense que pugui entendre's cedits a l'usuari. Cap ús d'explotació d'aquests continguts són permesos més enllà de l'estrictament necessari per a l'ús correcte del portal.

La informació relativa a la resolució de litigis en línia en virtut de l'art. 14 Per. 1 de l'ODR (Reglament de resolució de litigis en línia):

La Comissió Europea ofereix als consumidors l'oportunitat de resoldre disputes a Internet de conformitat amb l'art. 14 Per. 1 de la ODR en una de les plataformes. La plataforma (http://ec.europa.eu/consumers/odr) serveix com un lloc on els consumidors poden tractar d'arribar a acords fora de la cort dels conflictes derivats de les compres en línia i els contractes de serveis.