Noves tecnologies

Matalassos noves tecnologies a Barcelona

Una de les necessitats primordials del cos humà és descansar, com més profund i sense interrupcions sigui el descans, major serà l'efecte reparador i renovador del son. Després d'assumir la relació directa descans-salut s'accelera la recerca de nous materials i suports que milloren l'adaptació, la sensació tèrmica, el moviment nocturn en un afany de millorar i superar certs inconvenients el que làtex o les viscoelàstiques han fet dubtar al consumidor.
L'ergonomia i la temperatura són els elements essencials per a un descans òptim. Cada persona per les seves característiques físiques té unes necessitats concretes, per la qual cosa no sempre els materials més populars són la resposta adequada.
La falta de mobilitat per l'edat o per tenir molt maluc o esquenes molt amples requereixen matalassos amb materials que ajudin a construir un matalàs adequat on els discs intervertebrals quedin alineats de forma correcta i al mateix temps garanteixin una facilitat en el moviment sense encaixonament que interrompi el cicle del somni.
Aconseguir un jaç que absorbeixi la nostra calor mantenint una temperatura òptima garanteix un somni de qualitat sense micro despertars. L'objectiu d'aconseguir un matalàs que elimini pressions amb fàcil moviment natural, amb una temperatura regulada, s'aconsegueix gràcies a la recerca de nous materials.
Actualment wattergel, ebobai, nuclis amb hytrel, HR perfilats, etc suposen un pas endavant en l'evolució del descans i l'ergonomia. Adaptació, frescor, independència de jaços, resistència, durada, transpiració, tot un avanç en salut i qualitat de vida.

Hi ha 11 productes.

Veient 1-11 de 11 producte(s)

Filtres actius