Capçals

Capçals

Quan realitzem canvis en el dormitori busquem els complements estètics sent el capçal de llit un complement essencial per arrodonir la decoració. És possible que mantinguem els mobles principals del dormitori però volem canviar el llit per una mesura superior o simplement eliminar el jaç amb banyera que per sorolls o per alçada ha deixat d'agradar-nos.

Considerem l'element més visible en una primera impressió en entrar en un dormitori pel que apliquem especial atenció a l'hora de la seva elecció. Podem trobar diferents materials que poden combinar-se de forma adequada a estils diferents donant un toc ja sigui ben neutre i discret o totalment innovador, al nostre dormitori.

Tipus de capçals per a llit

Disposem de diferents gammes de preu i diferents opcions estètiques on escollir l'opció més adequada a diferents estètiques. Capçals en ferro forjat o entapissats, clàssics i moderns. Esculli segons els seus gustos la combinació més adequada a la seva llar per englobar un canvi de decoració canviant pocs elements. La col·locació és simple i personal, ja que únicament necessita de dos claus de ganxo per fixar-lo a paret a l'altura que es consideri més convenient.

Tots els capçals en polipell són combinables en teixit amb els nostres canapès entapissats. No dubti a consultar-nos les possibles opcions que no hàgim pogut incloure en la carta de colors.

Filtres actius