Canapé Comfort

414,00 €
Impostos inclosos

Canapè de fusta abatible amb 28 cm de capacitat interior útil. Espai sota el llit per a guardar i ordenar coses de petit o gran grandària. Una base consistent amb una tapa perforada transpirable. Incorpora un perfil de protecció en el fons, antipols i anti ratllades.

Gran acabat decoratiu adaptable a qualsevol dormitori per la seva varietat d'acabats. Tapa antilliscant. Fàcil neteja i manteniment.

• Capacitat, resistència, transpiració

• Fons ajustat a sòl amb perfil protector

• Gran varietat de colors amb moltes possibilitats estètiques

Colors fusta
Mesures de matalassos
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Característiques

Un armari sota el teu llit per a guardar tot tipus d'articles voluminosos. Utilitza l'espai inútil sota el teu llit i guarda totes les coses de fora de temporada. Amb un sistema d'obertura per pistons hidràulics molt resistent que ens permet aixecar la tapa sense esforç i accedir amb facilitat a tot el contingut.

El canapè i la base entapissada 3D són les bases més adequades per a matalassos molles i els matalassos de viscoelàstica per constituir un suport ferm i homogeni en tota la superfície. Acabat amb 4 cantoneres corbes de fusta massissa per a major duresa i estètica, està fabricat amb tauler melaminat de 30 mm de gruix amb cants de PVC.

Fàcil obertura frontal. Els compassos laterals amb amortidors de gas, faciliten l'obertura del canapè i permeten una gran accessibilitat a l'interior des de tots els angles. Tirador de fusta a joc amb el color del canapè per a la seva fàcil elevació. Arquillo metàl·lic col·locat en la tapa per a evitar el desplaçament del matalàs quan el canapè està obert.

Tapa

La tapa fabricada amb tauler MDF de 7mm. amb estructura metàl·lica de 30X30X1mm, triple barra longitudinal en 120,135,140 i 150 cm, i una barra longitudinal en 80, 90 i 105.Reforç en el lateral amb platina soldada.

Entapissada amb Teixit 3D Thermofress antilliscant i multiperforada creant una cambra d'aire especial perquè hi hagi una major circulació d'aire entre el canapè i el matalàs, oferint la transpirabilitat necessària perquè els materials interns del matalàs millorin la seva durabilitat i eliminin la humitat corporal generada durant la nit.

Estructura

L'estructura del canapè la formen taulers de fusta melamínica de 30 mm de gruix, oferint-nos integrar a la nostra habitació un espai extra de gran resistència i gran estètica. Ens aporta gran magatzematge i suporta grans pesos corporals i de càrrega sense ocupar més espai que el nostre matalàs. Canteado en 8mm. en PVC d'alta resistència.

El sistema d'obertura i tancament del canapè és d'alta resistència i ha estat sotmès a proves de qualitat, superant més de 50.000 cicles de vida útil. Fons flotant del canapè tauler melamínico de 12 mm col·locat amb 26 caragols. S'afegeix un perfil de protecció en tot el perímetre per a millor ajust a sòl, evitant sorolls per no estar el sòl prou pla. Aquest perfil protegeix de la pols i de possibles ratllades en el paviment.

En mesures de 160 i 180 cm d'ample el canapè sempre es fabricarà amb paret central doble amortiment i tapa partida, això ens garanteix un canapè de gran resistència i llarga durada.

Fàcil neteja

El calaix en fusta pot netejar-se amb un drap humit o un producte adequat per a mobles de melamina. La tapa del canapè la podem netejar aspirant-la.

Colors Blanco-Cirerer-Nogal-Nòrdic-Carbó-Roure

Mesures

Alçada total:34 cm

Capacitat interior: 28 cm

Amples : 80-90-105-120-135-140-150-160-180-200 cm

Llargs : 180-190-200 cm

Opcions

Obertura frontal o lateral.

Indicacions

Producte completament desmuntat estructura en kit, tapa i 2 meitats sol per facilitar la seva manipulació i transport. Molt fàcil muntatge. Garantia 2 anys de garantia per defecte de fabricació. Fabricat a Espanya

NOTA: Si el seu domicili presenta característiques especials, quant a l'espai disponible per a l'accés dels productes, ha de comunicar-ho per valorar si és possible realitzar el lliurament.

Especificacions

Garantìa
3 anys
Capacitat
28 cm
Alçada canapè
34 cm

Referéncies escpecífiques

Grade 

Aunque tardaron con el plazo de entrega un par de dias,les doy 5 estrellas por el trato de todos,tanto en tienda,como los repartidores luego a la hora de montarlo.

Grade 

Molt be,canapè de fusta de molta calitat.

Grade 

El canapé queda genial,

Grade 

Aun estoy probandolo,de momento todo bien.

Grade 

Tardaron con la entrega,pero el producto es bueno y los trabajadores profesionales

Grade 

Por el trato recibido

Write a review

També li podria agradar