Nens

Comprar coixins per a nens a Barcelona

Som especialistes en coixins per a nens a Barcelona. A Megacolchon disposem del més ampli catàleg de coixins especialment pensats pels més petits.

Com a principal premissa, hem de considerar que hem d'educar als nens en una correcta higiene postural. És important no utilitzar coixins alts en tots els casos, i sobretot els nens, els quals tenen molt poca distància entre l'espatlla i el cap.

És típic que als nens els agradi el tacte del nostre coixí quan visiten el nostre llit, però això no significa que sigui el més adequat tenint en compte les diferències físiques que existeixen entre un adult i un nen.

No és convenient crear una corba pronunciada entre les nostres cervicals i la columna vertebral. Una postura ideal és tenir alineada la nostra columna en la mateixa línia que quan estem dempeus. S'aconsegueix amb un matalàs que absorbeixi les nostres corbes de forma adequada i un coixí que segueixi la corba del coll amb l'altura precisa.

Recomanacions en coixins per a nens

Els bebès o nens entre els 0 i 5 anys no tenen necessitat d'utilitzar coixí. Quan estan constipats o tenen dificultats per respirar amb normalitat, aconsellem col·locar una tovallola o similar sota el matalàs, per elevar lleugerament la part superior del jaç i així facilitar una millor respiració.

A partir dels 5 o 6 anys es pot introduir un coixí de suport baix que no elevi de forma important el coll. Els teixits tenen tractaments antiàcars, per la qual cosa un bon coixí de fibra ofereix bons resultats i pot rentar-se. Un de visco o làtex serà valorada per a nens de major edat o juvenils però sempre un model d'una baixa alçada. Els pares són els que vetllaran per habituar al nen a un tipus adequat de coixí, igual que en altres àmbits eduquem als nostres fills. Consulta'ns perquè et donem assessorament completament personalitzat.

Filtres actius