Canapé abatible polipiel cajón frontal

Canapé abatible polipiel cajón frontal

517,00 €
Impostos inclosos

Canapè abatible de polipell de 33cm. de capacitat útil. El seu entapissat a l'anglesa amb doble costura i fil amb efecte contrastat en les cantonades. Es combina amb un calaix als peus del cofre independent de la resta del canapè. El frontal del calaix està acabat en fusta melamínica amb diversos colors possibles per poder combinar amb les opcions de entapissat.

  • Calaix frontal multiusos
  • Sistema de segellat al sòl, amb el qual el canapè queda hermèticament tancat
  • Cofre amb estructura de consistent tauler estratificat

Colors fusta
Mesures de matalassos
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Característiques

Aquest canapè suposa, l'opció més pràctica per combinar un matalàs de molles o de viscoelàstica. Trobem una base estable i ferma per aconseguir un llit consistent i equilibrat.

Combinem els seus 33 cm d'espai XL útil en el seu interior i l'elegància d'un llit en el seu dormitori afegint la utilitat d'un calaix multiusos en la part frontal. Aquest calaix amb guies extraïbles permet guardar elements que usem de forma assídua amb el que és molt pràctic i accessible. Com a sabater permet un espai independent de la resta del cofre lliure de possibles olors amb un accés còmode i de fàcil neteja.

A la zona del cofre obtenim un espai extra per guardar tot tipus de productes voluminosos. Amb un sistema d'obertura per pistons hidràulics molt resistent que ens permet aixecar la tapa sense esforç amb una accés còmode des de tots els angles.

Aporta un armari extra utilitzant l'espai sota el llit per guardar els accessoris que ens ocuparien un gran espai: esquís, maletes, cobertors, edredons, etc... i afegeix un espai de ràpid accés amb el seu calaix frontal.

Incorpora un sistema de segellat al sòl, amb el qual el canapè queda hermèticament tancat, amb un cordó doble de silicona evitant que entri pols sota el mateix.

Obertura frontal amb compassos laterals amb amortidors de gas que faciliten l'obertura del canapè i permeten una gran accessibilitat a l'interior.

Tirador de fusta a joc amb el color del cofre per a la seva fàcil elevació.

Arc metàl·lic col·locat en la tapa per evitar el desplaçament del matalàs quan el canapè està obert.

Tapa

La tapa entapissada en Teixit 3D Thermofress emmarcada en polipell i multi-perforada ens ofereix la transpiració necessària perquè el nostre matalàs sigui sa i higiènic, ens proporciona una perfecta ventilació del canapè i del matalàs, evitant la concentració d'humitat corporal generada durant el descans nocturn.

La tapa multi-perforada està fabricada amb tauler de 10mm. amb estructura metàl·lica de 40X30X1mm, doble barra longitudinal en 135 i 150 cm, i una barra longitudinal en 80, 90 i 105. Reforç en el lateral amb barra anti-comba de 120cm.

Estructura

L'estructura del canapè està fabricat amb tauler de partícules de gran resistència i entapissat en polipell amb doble costura i interior a l'anglesa. Ens aporta un òptim emmagatzematge suportant grans pesos corporals i de càrrega.

El sistema d'obertura i tancament del canapè és d'alta resistència i ha estat sotmès a proves de qualitat, superant més de 50.000 cicles de vida útil. Fons del canapè tauler melamínic de 16 mm de gran resistència.

Per a mesures d'ample de 135-150 cm es fabriquen partits en horitzontal. Significa que el calaix es fabrica en dues parts (part del cap i part dels peus) que s'uneixen pel centre amb unes platines d'unió.

Les mesures de 160 i 180 cm d'ample es fabriquessin com a bessons partits seran la unió de 2 canapès de 80 o 90 quedant 2 espais independents units per platines d'unió més 2 calaixos en la part frontal.

Estructura del calaix extraïble

Realitzada en tauler de partícules aglomerades melamíniques de 19 mm de gruix.

Suport del calaix amb guies telescòpiques mitjançant rodaments de gran resistència i extracció total.

Capacitat interior dels calaixos 26 cm d'alçada, 46cm de fons i l'ample ho determina la mesura del canapè , màxima capacitat comparada a la que ofereixen la majoria de canapès amb calaixos que hi ha al mercat.

Frontal calaixos en fusta, fins a 8 terminacions a triar.

Fàcil neteja

El cofre en polipell pot netejar-se amb un drap humit o fins i tot amb crema corporal que ho nodreix i evita sorolls, el frontal del calaix amb un simple drap humit. La tapa del canapè la podem netejar aspirant-la.

Colors

Entapissat polipell : sèrie Elfos( 30 tonalitats diferents a triar )

Teixits Sèries 2 i 3 ( opcional )

Front calaix: Cirerer, vengué, faig, roure, noguera, cendra, blanc, alumini.

Mesures

Alçada total: 42 cm

Capacitat interior: 33 cm

Amples : 80-90-105-120-135-140-150-160-180 cm

Llargs : 180-190-200 cm

Opcions

Opció tapa partida per a accessos difícils consultar en tenda.

Indicacions

Producte completament desmuntat en dos calaixos i 1 tapa per facilitar una millor manipulació i transport del mateix. Molt fàcil muntatge.

Garantia:

2 anys de garantia per defecte de fabricació

Fabricat a Espanya

NOTA : Si el seu domicili presenta característiques especials, quant a l'espai disponible per a l'accés dels productes, ha de comunicar-ho per valorar si és possible realitzar el lliurament.

CAABPOCAJONFRONTAL

Especificacions

Garantìa
3 anys
Mesures especials
No
Capacitat
33 cm
Alçada canapè
42 cm

Referéncies escpecífiques