Coixins

Un conjunt de descans està format per tres elements essencials, un matalàs ergonòmic, una bona base i un coixí de qualitat. Tots aquests elements són importants per aconseguir la postura correcta on els discos intervertebrals quedin alineats en la mateixa posició a quan estem dempeus.

Cada persona té una mesura de corba entre l'espatlla i el coll...

Un conjunt de descans està format per tres elements essencials, un matalàs ergonòmic, una bona base i un coixí de qualitat. Tots aquests elements són importants per aconseguir la postura correcta on els discos intervertebrals quedin alineats en la mateixa posició a quan estem dempeus.

Cada persona té una mesura de corba entre l'espatlla i el coll pel que cada dorment ha de tenir el coixí que cobreixi aquesta mesura i no ha de coincidir per força amb la de la seva parella si es comparteix el jaç. Depenent de la fermesa o suavitat del matalàs aquesta corba variarà pel que és important conèixer el tipus de matalàs del dorment abans d'escollir el coixí correcte.

Tenim diferents materials que aporten una varietat en adaptació i confort. Li aconsellem sempre el millor coixí valorant l'ergonomia i la seva capacitat de transpiració per mantenir un equilibri tèrmic adequat. Pots trobar més consells sobre materials a “com escollir el coixí adequat” en el nostre blog.

Les diferents opcions que t'oferim cobreixen totes les possibilitats d'adaptació que puguis necessitar fins i tot amb la construcció en capes on podràs provar diferents altures fins a trobar la mesura adequada a la teva morfologia. Recorda que és essencial adoptar una higiene postural correcta a l'hora de dormir per aconseguir un benefici saludable durant el descans.

"No hi ha millor coixí per dormir que una bona consciència" Aristòtil

Més
Hi ha 10 productes.

Sotscategories

 • Viscoelàstica

  Escull un núvol de confort per adaptar la teva forma cervical en un coixí adequat per al teu descans. Diferents models en alçada i adaptació perquè trobis el teu coixí viscoelàstica més encertat a les teves necessitats físiques. Material amb memòria que agafa la forma del teu coll amb un suport equilibrat eliminant punts de pressió.
  Seleccionem els millors coixins pensant en la teva salut i el teu benestar, segueix els nostres consells.

 • Làtex

  Troba el coixí de làtex ideal per al teu descans. Suport amb consistència i suau adaptació al coll, amb un material antial·lèrgic, antibactericida , de llarga vida i fàcil manteniment.
  El làtex t'aporta grans propietats d'elasticitat sense sensació d'atrapament amb un moviment fluït durant el descans nocturn.

 • Fibra

  Si gaudeixes d'un coixí tradicional però busques qualitat a Megacolchon t'oferim diferents models de coixins amb la garantia de fabricants de prestigi. Alta, mitjana o suau pots escollir el teu descans més adequat segons la mesura del teu coll i la teva forma de dormir.
  Seleccionem els millors coixins per aconseguir una postura ergonòmica saludable amb fibres antial·lèrgiques de qualitat i teixits transpirables de tacte agradable per al teu descans.

 • Cervicals

  Si vas a comprar un coixí viscoelàstica cervical, a Megacolchon disposem d'un ampli catàleg als millors preus i, a més, t'assessorem de forma personalitzada perquè aconsegueixis el coixí perfecte tant per al teu matalàs com para la teva forma de dormir, que és determinant per realitzar aquesta elecció tan important, que condicionarà el teu descans.

  L'elecció del coixí correcte és una de les decisions més importants per aconseguir una adequada postura ergonòmica sobre el matalàs. Aquest tipus de coixí és ideal per dormir de costat, ja que acollirà la corba del coll, deixant reposar el cap sense inclinar les cervicals.

  No és convenient crear una corba pronunciada entre les nostres cervicals i la columna vertebral. Una postura ideal és tenir alineada la nostra columna en la mateixa línia que quan estem dempeus. S'aconsegueix amb un matalàs que absorbeixi les nostres corbes de forma adequada i un coixí que segueixi la corba del coll amb l'alçada precisa.

  Els nostres coixins compostos per capes ajuden a personalitzar l'alçada més convenient per a cada persona segons la mesura del coll, al costat de les possibles diferents fermeses del matalàs que s'utilitzi, podem ajustar segons les necessitats.

  En dormir de cap per amunt, l'elevació ha de ser menor. La lleugera corba del coixí s'adapta a la corba cervical, relaxant la musculatura. Però és important escollir el suport més baix. En cap cas aconsellem dormir de cap per avall, ja que el coll queda retorçat, provocant contractures i futures lesions cervicals.

  El material viscoelàstic redueix la pressió i millora l'adaptació. Un bon visco ajuda a relaxar la tensió i permet una bona transpiració i evaporació de la humitat corporal.

  Tota la nit en una postura incorrecta generarà tensions musculars i possibles contractures que més endavant poden comprometre altres patologies com a major desgast ossi o hèrnies discals. El coixí viscoelàstica cervical t'ajudarà a evitar aquests problemes i a dormir molt millor.

 • Nens

  Som especialistes en coixins per a nens a Barcelona. A Megacolchon disposem del més ampli catàleg de coixins especialment pensats pels més petits.

  Com a principal premissa, hem de considerar que hem d'educar als nens en una correcta higiene postural. És important no utilitzar coixins alts en tots els casos, i sobretot els nens, els quals tenen molt poca distància entre l'espatlla i el cap.

  És típic que als nens els agradi el tacte del nostre coixí quan visiten el nostre llit, però això no significa que sigui el més adequat tenint en compte les diferències físiques que existeixen entre un adult i un nen.

  No és convenient crear una corba pronunciada entre les nostres cervicals i la columna vertebral. Una postura ideal és tenir alineada la nostra columna en la mateixa línia que quan estem dempeus. S'aconsegueix amb un matalàs que absorbeixi les nostres corbes de forma adequada i un coixí que segueixi la corba del coll amb l'altura precisa.

  Recomanacions en coixins per a nens

  Els bebès o nens entre els 0 i 5 anys no tenen necessitat d'utilitzar coixí. Quan estan constipats o tenen dificultats per respirar amb normalitat, aconsellem col·locar una tovallola o similar sota el matalàs, per elevar lleugerament la part superior del jaç i així facilitar una millor respiració.

  A partir dels 5 o 6 anys es pot introduir un coixí de suport baix que no elevi de forma important el coll. Els teixits tenen tractaments antiàcars, per la qual cosa un bon coixí de fibra ofereix bons resultats i pot rentar-se. Un de visco o làtex serà valorada per a nens de major edat o juvenils però sempre un model d'una baixa alçada. Els pares són els que vetllaran per habituar al nen a un tipus adequat de coixí, igual que en altres àmbits eduquem als nostres fills. Consulta'ns perquè et donem assessorament completament personalitzat.

 • Novetats

  Les noves tecnologies ens aporten coixins amb materials que afegeixen més propietats per al descans. Més frescor, més alçada amb confort, millor mobilitat etc. T'ajudem a conèixer una altra forma de dormir amb coixins que t'aporten més opcions que les convencionals. Aprofita la ciència per escollir un coixí tècnicament perfecte.
  A Megacolchon sempre estem a la recerca de noves millores al món del descans per apropar el descans més adequat a cada tipus de dorment.

 • Per capes regulable

  Deixa de dubtar! Encerta amb un coixí que podràs adaptar en alçada per trobar l'ajust òptim segons la teva forma de coll i la fermesa del teu matalàs. Troba l'equilibri de la postura cervical correcta en poder variar a la teva casa diferents opcions amb les possibilitats que t'ofereix un coixí per capes. Extra-alta o extra-baixa crea el teu coixí i aconsegueix un descans reparador.

Mostrant 1 - 10 de 10 elements
 • 31 € En estoc
  0 1 2 3 4 (0)

  Coixí viscoelàstica amb efecte memòria termosensible. Perforat intel·ligent amb tres zones de diferent fermesa per facilitar la correcta adaptació a les vèrtebres cervicals i eliminar pressions. Tecnologia Air-system amb perfecta transpiració. Fermesa: suau amb màxima adaptació i lleuger efecte ergonòmic cervical. Producte certificat  

 • 17 € En estoc
  0 1 2 3 4 (0)

  Producte certificat

 • 16 € En estoc
  0 1 2 3 4 (0)

  Coixí de fibra amb tacte similar al suau Duvet. Adaptació moderada amb una esponjositat confortable i un suport molt baix. La seva composició en ERGOTEX ens aporta una fibra de qualitat, amb una alta resposta de recuperació i una gran absorció de la humitat corporal. Coixí amb un volum baix especial per al coll dels nens, amb suavitat i màxim confort....

 • 27 € En estoc
  0 1 2 3 4 (0)

  Coixí de fibra amb tacte similar a la ploma. Adaptació mitjana amb una esponjositat confortable sense ser un suport molt baix. La seva composició en ERGOTEX ens aporta una fibra de qualitat, amb una alta resposta de recuperació i una gran absorció de la humitat corporal. Coixí amb un volum mitjà-baix amb suavitat i gran confort.  Fermesa: Suau amb...

 • 21 € En estoc
  0 1 2 3 4 (0)

  Coixí de fibra amb tacte ferm i alt suport. Adaptació mitjana amb una esponjositat confortable sense ser un suport molt baix. La seva composició en Fibertex ens aporta una fibra de qualitat, amb una alta resposta de recuperació i una gran absorció de la humitat corporal. Coixí amb un volum alt i compacte, amb adaptabilitat moderada. Fermesa: Molt alta,...

 • 46 € En estoc
  0 1 2 3 4 (0)

  Coixí viscoelàstica amb efecte memòria termosensible. Perforat intel·ligent amb zones de diferent fermesa per facilitar la correcta alineació de les vèrtebres cervicals .Suport baix amb suavitat i gran confort. La tecnologia Airyform aporta una perfecta transpiració gràcies a les múltiples perforacions en sentit vertical, de manera que s'augmenta...

 • 74 € En estoc
  0 1 2 3 4 (1)

  Coixí viscoelàstica sensible a la temperatura per a la seva perfecta adaptació. Les perforacions verticals del seu disseny Airsystem permeten una total circulació de l'aire en cada moviment. El seu sistema per capes aconsegueix regular l'alçada més adequada a la zona cervical de cada dorment. Coixí personalitzat amb 7 combinacions possibles en alçada...

 • 67 € En estoc
  0 1 2 3 4 (0)

  Producte certificat   

 • 99 € En estoc
  0 1 2 3 4 (0)

  Coixí viscoelàstica personalitzat amb efecte memòria termosensible. Coixí dissenyat per recollir les formes entrants i sortints de cap i coll de forma ergonòmica i natural. Garanteix un correcte posicionament cervical i aconseguint un òptim repartiment de pressions. Per aconseguir-ho, es mantindran o eliminaran les diferents capes de les quals es composa...

 • 39 € En estoc
  0 1 2 3 4 (0)

  Coixí viscoelàstica amb contorn ergonòmic i efecte memòria termosensible. Coixí dissenyat per recollir les formes entrants i sortints de cap i coll de forma ergonòmica i natural. Garanteix un òptim repartiment de pressions. El correcte posicionament cervical aconsegueix equilibrar la postura intervertebral. Fermesa: Mitjana amb màxima adaptació, suport...

Mostrant 1 - 10 de 10 elements