Coixins

Un conjunt de descans està format per tres elements essencials, un matalàs ergonòmic, una bona base i un coixí de qualitat. Tots aquests elements són importants per aconseguir la postura correcta on els discos intervertebrals quedin alineats en la mateixa posició a quan estem dempeus.

Cada persona té una mesura de corba entre l'espatlla i el coll pel que cada dorment ha de tenir el coixí que cobreixi aquesta mesura i no ha de coincidir per força amb la de la seva parella si es comparteix el jaç. Depenent de la fermesa o suavitat del matalàs aquesta corba variarà pel que és important conèixer el tipus de matalàs del dorment abans d'escollir el coixí correcte.

Tenim diferents materials que aporten una varietat en adaptació i confort. Li aconsellem sempre el millor coixí valorant l'ergonomia i la seva capacitat de transpiració per mantenir un equilibri tèrmic adequat. Pots trobar més consells sobre materials a com escollir el coixí adequat en el nostre blog.

Les diferents opcions que t'oferim cobreixen totes les possibilitats d'adaptació que puguis necessitar fins i tot amb la construcció en capes on podràs provar diferents altures fins a trobar la mesura adequada a la teva morfologia. Recorda que és essencial adoptar una higiene postural correcta a l'hora de dormir per aconseguir un benefici saludable durant el descans.

"No hi ha millor coixí per dormir que una bona consciència" Aristòtil

Filtres actius