Canapé abatible madera cajones laterales

Canapé abatible fusta calaixos laterals

672,00 €
Impostos inclosos

Canapè  arcò de fusta abatible amb més dels 28 cm de capacitat interior. Versàtil ens aporta dos calaixos d'obertura lateral per tenir ben organitzades i accesibles totes les teves coses. Les cantonades del canapè són de fusta de faig massisada, i el calaix està fabricat amb tauler melaminat de 30 mm de gruix.

Un espai extra a la teva habitació per guardar tot tipus de productes de gran volum. I dos calaixos totalment extraibles  per a un ús més freqüent.

  • Cofre més 2 calaixos independents de gran capacitat amb fàcil accés
  • Fons de 10mm  resistent
  • Calaixos amb rodes per a millor accès i neteja

Colors fusta
Mesures de matalassos
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Característiques

Aquest canapè suposa l'opció més pràctica i adequada per combinar amb un matalàs de molles, viscoelàstic o de làtex (opció tapa somier) quan necessitem espai addicional. Trobem una base estable i ferma per aconseguir un llit consistent i equilibrat.

Combinem els seus 28 cm d'espai útil en el seu interior i l'elegància d'un llit en el seu dormitori afegint la utilitat de 2 calaixos en la part lateral. Aporta un armari extra utilitzant l'espai sota el llit per guardar els accessoris que ens ocuparien un gran espai: esquís, maletes, cobertors, edredons, etc... i afegeix un espai de ràpid accés amb els seus calaixos laterals.

Calaixos amb rodes per a millor aprofitament de l'espai i extracció total per facilitar la neteja.

Obertura de la tapa entapissada de forma frontal amb compassos laterals amb amortidors de gas que faciliten l'obertura del canapè i permeten una gran accessibilitat a l'interior.

Tirador de fusta a joc amb el color del calaix per a la seva fàcil elevació.

Arc metàl·lic col·locat a la tapa per evitar el desplaçament del matalàs quan el canapè està obert.

Tapa

La tapa fabricada amb tauler de 8 m/m. Entapissada amb Teixit 3D Thermofress, creant una cambra d'aire especial perquè circuli lliurement entre el canapè i el matalàs, oferint la transpirabilitat necessària perquè els materials interns del matalàs millorin la seva durabilitat i eliminin la humitat corporal generada durant la nit.

Disposa de ressorts de gas, dissenyats per facilitar l'obertura del canapè sense esforç facilitant-nos una gran accessibilitat a l'interior des de tots els angles.

La tapa està fabricada amb tauler de 8 m/m. amb estructura metàl·lica de 40X30X1mm, doble barra longitudinal en 135 i 150 cm, i una barra longitudinal en 80,90 i 105. Reforç en el lateral amb barra anti-comba de 120cm.

Estructura

L'estructura del canapè la formen taulers de fusta melamínica de 30 mm de gruix ens ofereix integrar a la nostra habitació un espai extra de gran resistència i gran estètica. Ens aporta un òptim emmagatzematge i suporta grans pesos corporals i de càrrega.

El sistema d'obertura i tancament del canapè és d'alta resistència i ha estat sotmès a proves de qualitat, superant més de 50.000 cicles de vida útil. Fons del canapè tauler melaminic de 10mm.

Les mesures de 160 i 180 cm d'ample es fabricaran com a bessons partits seran la unió de 2 canapès de 80 o 90 quedant 2 espais independents units per platines d'unió més les 2 tapes abatibles en la part frontal.

Fàcil neteja

El calaix en fusta pot netejar-se amb un drap humit o un producte adequat per a mobles de melamina. La tapa del canapè la podem netejar aspirant-la.

Colors

Blanc - Tabac – Cirerer- Natural- Artic- Vulcà.

Mesures

Alçada total: 40 cm

Capacitat interior: 28 cm

Amples : 80-90-105-120-135-140-150-160-180 cm

Llargs : 180-190-200 cm

Es fabrica en qualsevol mesura especial (consultar amb tenda)

Opcions

Opció tapa partida per a accessos difícils consultar en tenda.

Opció tapa somier multilamines especial matalassos de làtex.

Indicacions

Producte completament desmuntat per facilitar una millor manipulació i transport del mateix. Molt fàcil muntatge.

Garantia

2 anys de garantia per defecte de fabricació

Fabricat a Espanya

NOTA : Si el seu domicili presenta característiques especials, quant a l'espai disponible per a l'accés dels productes, ha de comunicar-ho per valorar si és possible realitzar el lliurament.

CAABMACALA

Especificacions

Garantìa
3 anys
Capacitat
28 cm
Alçada canapè
36

Referéncies escpecífiques

Grade 
22/02/2020

Gracias Sergio por la ayuda y el seguimiento. Eres todo un profesional

Grade 
02/12/2017

Gran atención por parte de los trabajadores de SantBOi

Grade 
07/04/2017

Por ahora muy contentos, concuerdan con lo que nos decian en tienda.

Write a review