Làtex

Matalassos de làtex a Barcelona bon preu

Som especialistes en matalassos de làtex a Barcelona. Aquest tipus de matalàs va revolucionar el món del descans fa uns anys, guanyant la batalla al matalàs de molles gràcies a la seva capacitat d'adaptació i flexibilitat. Tenim al mercat dos tipus de nucli segons la seva composició:

  • L'anomenat legalment làtex 100% compost d'un percentatge de làtex sintètic. És el més venut per tenir un preu més baix i una major fermesa que agrada a més nombre d'usuaris. És Important fixar-se en els certificats i etiquetatges de composicions.
  • Es pot parlar de làtex natural si la formulació té més d'un 85% de làtex natural. Aquest tipus de matalàs és molt suau, transmetent una sensació de núvol de confort.

Propietats dels matalassos de làtex

El làtex compta amb nombroses propietats naturals, com la flexibilitat que atorga un òptim nivell de comoditat, garanteix la independència de jaços per a dos dorments al no inclinar-se ni transmetre moviment. Així mateix, és perfecte per a llits articulats per la seva capacitat de flexió fins i tot sense pes.

Un altre avantatge que posseeix el matalàs de làtex és que té una extraordinària capacitat de recuperació. Pot exercir-se una forta pressió sobre ell i sempre tornarà a la seva forma original sense sofrir cap tipus de deformació. A diferència del visco el comportament és dinàmic pel que, encara sent molt adaptable, el moviment és fàcil, fluït, sense pressions.

A més, aquests matalassos s'adapten a qualsevol contorn, sense importar en quina posició es trobi. És silenciós, anatòmic i atèrmic. També és altament higiènic i bactericida: s'ha comprovat que els bacteris i les floridures sofreixen una descomposició en apropar-se i entrar en contacte amb ell.

És imprescindible l'ús d'un somier adequat per aprofitar les seves qualitats. Un somier de làmines estretes sense molt espai de separació entre elles repartirà el pes del cos. Un tac alt amb flexió en les làmines millora les possibilitats d'adaptació. No pot col·locar-se en una base tancada, ja que necessita ventilació per a una correcta evaporació de la humitat corporal.

Hi ha 5 productes.

Veient 1-5 de 5 producte(s)

Filtres actius