Colchón Bárbara-megacolchon

Matalàs Bàrbara Proconfort

223,00 €
Impostos inclosos

El matalàs viscoelàstic Bàrbara té una fermesa mitjana-alta amb un nucli de 25 kg/m3 que ens ofereixen un suport correcte i 6 cm de viscoelàstica de 50 kg/m3, que ens donen un plus de confort.

És un matalàs desenfundable amb una funda exterior fabricada amb teixit strech amb un 20% de viscosa i fibra natural que augmenta la transpiració del matalàs i aporta suavitat al teixit, nanses cosides i cremallera. Funda interior de cotó que preserva el nucli i disminueix la generació d'electricitat estàtica. Pot adaptar-se per a llits articulats en perfilar el seu nucli.

  • Matalàs viscoelàstic ferm en acabat desenfundable amb súper preu
  • Adaptable a llits articulats
  • Recomanat com a matalàs juvenil per la seva reduïda altura ideal en llits elevats

Producte certificat

Mesures de matalassos
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Nucli

1-Desenfundable,teixit strech de gran suavitat.

2-Viscoelàstica 6 cm 50 kg/m3.

3-Nucli HR 25 kg/m3.

4-Desenfundable,teixit strech de gran suavitat.

Característiques

Un matalàs amb una funda amb cremallera sense encoixinar, que redueix l'altura estàndard a 21 cm amb el que permet la seva utilització en llits amb necessitat d'un matalàs de poca altura.

La seva textura ferma agrada a un públic que busca consistència. Els seus 6 cm. de visco aporten adaptació sense perdre fermesa. Posseeix la densitat adequada per considerar-se un nucli resistent i durador.

La funda sense grossor d'encoixinat està fabricada en materials naturals que augmenten la capacitat de transpiració aportant major suavitat al tacte. Acabat amb nances per a una major facilitat en la seva manipulació.

Quan s'ha d'adaptar en un llit articulat es perfila la part inferior del nucli perquè permeti una millor flexió a la zones articulables del somier. Manté la seva fermesa sense perdre consistència i aconsegueix convèncer a persones d'edat avançada que necessiten un llit articulat i busquen un matalàs amb fermesa que no pesi (a diferència del làtex) i articuli amb facilitat.

Aquest fabricant ens permet realitzar qualsevol mesura especial ja sigui en ample o llarg.

Com a matalàs juvenil és molt valorat pels nostres clients per la seva reduïda alçada molt adequada per a dormitoris juvenils amb llits elevats o lliteres.

COVIBARBARA

Especificacions

Material
Viscolásticà
Fermesa
Alta
Articulable
Si
Alçada matalàs
21 cm
Garantìa
3 anys
Fabricat per
Descans del Valles
Adaptabilitat
Mitja
Transpirabilitat
Mitja
Tipus de funda
Desenfundable
Mesures especials
Si
Base recomanada
Tot tipus de bases

Referéncies escpecífiques