Colchón S-3 Naturpostural

603,00 €
Impostos inclosos

Matalàs de Wattergel sobre un nucli perfilat HRC EVOPORE amb 7 zones d'adaptació i una agradable sensació de frescor. Perfecte per a persones amb àmplies espatlles i maluc. Ideal per a dormir de costat. No transmet moviment respectant la independència de llits. Ofereix un acolliment suau sense sensació d'absorció. Moviment fluid amb sensació de llit d'aigua. Dissipa la calor i regula la temperatura. Respecta les formes corporals alineant la columna de forma equilibrada i saludable. Adaptable a qualsevol mena de base.

• Adaptació ergonòmica i confort amb màxima transpiració

• Ideal persones amb dolors musculars o fibromiàlgia

• Millora la circulació sanguínia i redueix dolors crònics

Mesures de matalassos
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

NUCLI

1- Teixit strech primera qualitat.

2- Fibra PES.

3- Watergel fresh visco.

4- Evopore HRC.

5- Como-Cell Form HR 32kg.

6- Fibra PES.

7- Teixit tridimensional máxima transpiraciò.

Aquest matalàs respon a la necessitat de respectar les formes corporals. Suposa un pas endavant en la cerca de l'adaptació òptima en persones amb àmplies espatlles o amples malucs. Aconsegueix l'adequada alineació de la columna gràcies al seu nucli de HRC perfilat. A més de ser un matalàs suau i molt adaptable, el moviment és fàcil i dinàmic ja que el wattergel acompanya al nostre cos de manera immediata sense sensació d'atrapament.

El wattergel és un dels materials amb millor resposta a l'absorció i dissipació de temperatura corporal. El nostre cos desprèn calor i humitat, el matalàs ha d'absorbir-lo i dissipar-lo amb rapidesa. Aquest material té una resposta molt superior al làtex, o a la visco, a l'hora d'alliberar la calor corporal, aconseguint una temperatura òptima per a obtenir una de les condicions necessàries per a aconseguir un descans estable i reparador.

Aquest porós material combinat amb un nucli perfilat HRC EVOPORE, facilita una correcta ergonomia per a tota mena de morfologies, sent molt valorat per persones que dormen de costat i necessiten que l'espatlla i el maluc quedin integrats en el matalàs. L'estructura cel•lular de Evopore augmenta la capacitat d'adaptació i transpiració d'uns altres HR. Evita postures no equilibrades ergonòmicament, amb efectes nocius posteriors com a tensió en trapezi, sensació de formigueig en braços i mans i fins i tot necessitat de constant canvi de posició per a combatre pressions en cintura i cervicals.

Producte de fabricació nacional. Es possible realitzar qualsevol mida especial o adaptar per llits articulats. Consultar pressupost.

Especificacions

Material
Watergel
Fermesa
Mitja-alta
Alçada matalàs
29
Garantìa
5 anys
Fabricat per
Somma confort
Adaptabilitat
Alta
Transpirabilitat
Alta
Independència de llits
Si

Referéncies escpecífiques

Grade 

Encantados con la compra y el servicio

Grade 

Ahora duermo de maravilla!!!

Grade 

Se adapta muy bien.

Grade 

Nos atendieron y nos aconsejaron muy bien.

Write a review