Colchón visco Ecoabi DUO

480,00 €
Impostos inclosos

Matalàs comformat de materials ecològics respectuosos amb el medi ambient. Aconsegueix un somni reparador i saludable per a cada membre de la parella. Dues fermeses diferents possibles en un mateix matalàs. El nucli Green d'alta densitat permet acollir persones de molta corpulència que busquen bé fermesa extrema o bé una suau estabilitat.

• Una llarga durada i resistència amb diferents possibilitats de fermeses

• Nucli Soya de 45KG/cm3 densitat aporta resistència sense perdre elasticitat

• Circulació òptima de l'aire

Mesures de matalassos
Fermesa
Quantitat

Available: 
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Nucli

1-Teixit strech 650gr.

2-Visco-Ehite 2cm. 50kg/m3.

3-Sensi foam 2cm. 30kg/m3.

4-Teixit microtranspirable.

5-Green foam 20cm. Soya 45kg/m3.

6-Teixit microfibra transpirable.

7-Sensi foam 2cm. 30kg/m3.

Caracteristiques

Gràcies al matalàs ECOABI DUO podem triar tres acabats diferents :

Matalàs extra-ferm, matalàs de fermesa mitjana o matalàs DUO amb dos costats de fermesa diferent.

Aquest matalàs soluciona dos tipus de necessitats molt concretes, d'una banda, parelles amb cossos de molt diferents morfologies que busquen fermeses diferents i per un altre, persones d'un IMC>30. També hi ha dorments que busquen una extra-fermesa, encara que les seves necessitats físiques no ho requereixin.

És molt comú trobar parelles de dorments amb un pes i corpulència molt diferents. Ja no és necessari sacrificar el descans d'un dels seus membres. La tendència és triar l'opció més ferma per por al fet que el matalàs no suport a l'individu de més pes. En condemnar a la persona de menys corpulència a un descans extra ferm provoquem un excés de moviment nocturn que interromp el cicle del somni, impedint el somni reparador que necessita el nostre cos i el nostre cervell.

Els 45kg/cm3 del nucli Green garanteix la durabilitat i resistència d'aquest matalàs en qualsevol de les seves opcions amb un preu imbatible. Els dos centímetres de viscolàstica en la capa superior ofereixen un primer contacte agradable de confort, sense sensació d'atrapament, facilitant els girs i moviments nocturns.

La composició del nucli aporta un suport tècnic produït amb bioquímica ecològica utilitzant soia natural en la seva composició. Sabicol investiga i estudia nous processos de fabricació amb la intenció de crear un producte respectuós amb el medi ambient i adaptat a les necessitats del client per a obtenir l'harmonia perfecta entre els components del matalàs i l'ergonomia més saludable aplicada al descans.

El “oli de soia” és una matèria renovable, ja que les matèries que es conreen no estan limitades en el seu consum. Constitueix una matèria primera ecològica que ens proporciona la naturalesa de manera que es reemplaça un 30% dels polioles en la fabricació per a aconseguir un nucli d'alta resiliència. La seva estructura de cèl·lules obertes permet una òptima circulació de l'aire, i proporciona una major i millor elasticitat i durabilitat amb l'ecologia d'un producte fabricat amb matèries primeres naturals i renovables.

L'aplicació de tecnologia que respecta el medi ambient aporta un valor afegit a les qualitats del nostre matalàs.

COVIECOABI

Especificacions

Fermesa
Biconfort (mitjà i ferm)
Alçada matalàs
28 cm
Garantìa
3 anys
Adaptabilitat
Mitja
Transpirabilitat
Alta
Independència de llits
Si
Mesures especials
Si
Base recomanada
Tot tipus de bases

Referéncies escpecífiques

Grade 
08/01/2020

Repetiré sin dudar.

Grade 
18/01/2019

Le damos mucha importanciia a la sostenibilidad y este colchón esta compuesto por materiales ecologicos. GENIAAAAL!!!

Grade 
18/11/2017

Trato exquisito totalmente aconsejable…

Write a review

També li podria agradar