Colchón XL-XXL

642,00 €
Impostos inclosos

Matalàs d'alta densitat 70kg/m³ i 45kg/m³ amb la tecnologia ecològica que permet un descans consistent al mateix temps que manté l'ergonomia que garanteix un descans saludable.

Podem realitzar dues fermeses diferents en cada costat del llit adaptant més les necessitats d'una parella. En general presentem dues opcions per a aquest model la possibilitat de ferma o extra-ferma molt valorat en persones de gran pes o que necessiten una gran sustentació fugint de materials emmotllables.

• Diverses opcions en un mateix llit: FERM o EXTRA-FERM , o BICONFORT

• Acabat del nucli confort Nero d'alta resiliència, flexibilitat i efecte relaxant

• Gran resistència i llarga durada

Mesures de matalassos
Fermesa
Quantitat

Available: 
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Nucli

1- Teixit strech 650 gr.

2- Visco White 20 mm. 50 kg/m3

3-Sensi foam 2cm. 30kg/m3.

4-Teixt microtranspirable.

5-Green foam 20cm. soya 70kg/m3 el Ferm y 45kg/m3 el mig.

6-Teixit microfibra transpirable.

7-Sensi foam 2cm. 30kg.m3.

Caracteristiques

La gran densitat d'aquest nucli proporciona un llit consistent i durador per a persones de gran pes i constitució física superior a la mitjana, sense renunciar al confort i a l'adaptació ergonòmica ideal.

Les persones de més de100kg. de pes o IMC major de 30 busquen un confort molt ferm i consistent que resisteixi el seu pes i proporcioni un ajust corporal confortable. El seu nucli de 70kg/m3 de densitat en l'opció XXL permet sostenir amb una flexió molt moderada cossos de gran volum sense trobar un suport rígid i incòmode. L'acabat superior del nucli aporta la tecnologia Neropur, proporciona la comoditat justa que acull les formes del tronc sense perdre fermesa.

La durada adequada a la inversió és un tema que preocupa les persones de gran pes pel que alta densitat ens garanteix una vida útil del matalàs més llarga que en altres materials així com un major rendiment en confort amb un preu moderat.

Així podem triar 3 opcions:

• Matalàs XL de fermesa alta amb 45kg/m³ HR soia com a suport més Neropur 50kg/m³

• Matalàs XXL extra-ferm VD70kg/m³ HR com a suport més Neropur 50kg/m³

• Matalàs Biconfort : DUO XL / XXL

La tecnologia Nerolí neix del processament de l'oli de Nerolí. L'oli essencial de flor de taronger exerceix una acció calmant i restableix l'equilibri mental. És un perfecte aliat per als casos de tensió nerviosa, insomni, especialment provocat per preocupació excessiva. Ajuda a agafar la son amb major rapidesa, també evita el despertar-se durant la nit, propi de les persones que porten un ritme desenfrenat durant el dia. El fresc i dolç perfum de Nerolí ajuda a aixecar l'ànim.

Sabicol investiga i estudia nous processos de fabricació amb la intenció de crear un producte respectuós amb el medi ambient i adaptat a les necessitats del client per a obtenir l'harmonia perfecta entre els components del matalàs i l'ergonomia més saludable aplicada al descans.

HR Green Soya, el “oli de soia” és una matèria renovable, ja que les matèries que es conreen no estan limitades en el seu consum. Constitueix una matèria primera ecològica que ens proporciona la naturalesa de manera que es reemplaça un 30% dels polioles en la fabricació per a aconseguir un nucli d'alta resiliència. La seva estructura de cèl·lules obertes permet una òptima circulació de l'aire, i proporciona una major i millor elasticitat i durabilitat amb l'ecologia d'un producte fabricat amb matèries primeres naturals i renovables.

L'aplicació de tecnologia que respecta el medi ambient aporta un valor afegit a les qualitats del nostre matalàs.

CONTXLXXL

Especificacions

Fermesa
Molt alta
Alçada matalàs
28 cm
Garantìa
3 anys
Adaptabilitat
Mitja
Transpirabilitat
Alta
Independència de llits
Si
Mesures especials
Si
Base recomanada
Tot tipus de bases

Referéncies escpecífiques

Grade 
22/05/2020

Gema encantadora buen trato y producto.

Grade 
13/04/2018

Ha estado genial la atención y el producto.

Grade 
15/10/2017

Yo y mi pareja no nos dábamos puesto de acuerdo con el colchón a comprar. Visitamos varias tiendas. El lo quería duro y yo normal . Con Sergio encontramos la solución. Estamos muy agradecidos.

Grade 
06/08/2017

El unir dos opciones en el mismo colchón era lo que necesitábamos. Fantástico.

Grade 
06/04/2017

Ahora con el covid no se han llevado nuestro colchón antiguo pero el montaje ha sido muy bueno.

Write a review