Colchón visco Therapeutic

498,00 €
Impostos inclosos

Matalàs ferm amb un nucli perfilat que configura una adaptació perfecte per a un llit articulat. Les possibilitats de pantalons o dobles pantalons resolen qualsevol tipus de necessitat de mobilitat o postura en el llit. Hèrnia de hiat, malucs, genolls , lumbars… El fil de plata del teixit manté el matalàs net i lliure de bacteris prolongant la seva vida útil en les màximes condicions higièniques. Adéu a les olors desagradables i a la formació de bacteris resistents. Matalàs ferm amb un alt grau de confort gràcies a la viscoelàstica biovegetal perfilada.

• Millora la postura del dorment i permet la independència de llits

• Aconsegueix un somni reparador lliure de bacteris

• Confort i fermesa amb la flexibilitat adequada

Mesures de matalassos
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Nucli

1-Tejido strech primera calidad acolchado viscoelástica.

2-Bio-visco V-50

3-Núcleo HR Soft Pur Max 17cm. 30kg/m3.

4-Tejido acolchado.

Caracteristiques

La qualitat del somni és essencial en la nostra vida on necessitem estar preparats per a afrontar cada nou dia, i sobretot en persones amb necessitats especials.

Un somier articulat demana un matalàs amb una capacitat de flexió adequada per a aconseguir una correcta adaptació al cos i a la base. Això permet adoptar la postura més adient per a cada persona i per a cada necessitat específica.

Persones amb hèrnies de hiat requereixen elevar el tronc uns dotze centímetres, els problemes respiratoris requereixen també elevar el cos sense utilitzar coixins molt alts que contracturen les cervicals, aixecar les cames per sobre del maluc per a millorar el retorn sanguini…etc. Aquests i més casos es solucionen amb llits articulats i amb els sistemes pantalons o papallona , d'aquesta forma qui comparteix el nostre matalàs té la seva pròpia llibertat de moviments.

El làtex és ideal per a flexionar en una base articulada però tenim clients que prefereixen una adaptació més ferma i un pes més lleuger del matalàs. El matalàs Therapèutic aporta més fermesa amb una fàcil mobilitat i contacte de confort gràcies a la viscolástica bio perfilada.

La tecnologia aplicada en el seu teixit Silver manté el matalàs sempre net i fresc. El fil de hiones de plata redueix la formació de bacteris i d'olors desagradables . La fibra Tencel afegit al teixit procedeix de la polpa de la fusta de plantacions renovables, lliure de substàncies químiques. Aporta una gran capacitat d'absorció i evaporació de la humitat. És ideal per a pells sensibles per la seva suavitat i resistència aconseguint una sensació de calidesa a l'hivern i frescor a l'estiu.

D'altra banda aquest matalàs aporta en el seu nucli un perfilat en Biovisco de viscoelàstica que permet la circulació de l'aire i proporciona un tènue i relaxant efecte micromassatge. En perfilar aquest material, s'ha substituït part de la matèria primera per oli vegetal renovable.

Juntament amb el Biovisco s'utilitza un bloc de suport ferm que configura un matalàs d'un alt confort, fermesa i indeformabilidad.

COVITERAPEUTIC

Especificacions

Material
Viscosoja
Fermesa
Alta
Articulable
Si
Alçada matalàs
24 cm
Adaptabilitat
Alta
Talli pantalons o papallona
Si
Mesures especials
Si
Base recomanada
Tot tipus de bases

Referéncies escpecífiques

Grade 
14/07/2020

Todo OK

Grade 
09/05/2020

Envio a tiempo. Servicio impecable y variedad de productos

Grade 
09/08/2019

Personalmente el mejor colchón que he probado en mis 61 años. Sufro de discopatias vertebrales y jamás había encontrado un colchón que minimizara la patología. Estoy más que satisfecho, gracias Toni.

Grade 
15/03/2019

Padezco dolor crónico y tengo una lesión a nivel lumbar, por lo tanto necesito dormir en cama articulada. Buen servicio y producto.

Grade 
08/12/2018

Compramos esta cama de doble corte junto con el somier electrico. Muy contentos con el resultado

Grade 
25/04/2018

Transporte impecable!!!

Grade 
06/02/2018

Los transportistas tuvieron problemas para llegar a casa pero finalmente fue un buen servicio.

Grade 
19/10/2017

Colchón doble pantalón hecho a medida por y para nosotros. Estamos encantados, Sergio y Toni unos grandes profesionales.

Write a review

També li podria agradar