Colchón Visco-Sweet

Matalàs Visco-Sweet

410,00 €
Impostos inclosos

Matalàs de HR d'alta densitat amb grans propietats de flexió i adaptabilitat. El seu encoixinat en visco i super-soft ens converteix el matalàs en un suport d'alt confort amb una màxima adaptació dolça i equilibrada. Un nucli de qualitat que aconsegueix llibertat de moviments, independència de jaços, bona circulació d'aire i adaptable a qualsevol base.
Matalàs ideal per a nens o joves sense límit de pes amb un perfecte equilibri entre confort, suavitat, adaptació i frescor, amb una alçada reduïda per incorporar en qualsevol llit.


• Matalàs infantil i juvenil gamma alta
• Alta qualitat de nucli amb alt rendiment a llarg termini
• Núvol de confort i adaptació

Mesures de matalassos
Quantitat

Available: 
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Nucli

1-Teixit strech primera qualitat

2-Embuatat 2 cm viscoelástica

3-17 cm HR. (higt resillence). Estructura cel·lular en forma de niu d'abella 30 kg/m3

4-Embuatat amb fibra

Característiques

Un nucli amb una densitat de 30kg/m3 aconsegueix una tombada similar a un matalàs de làtex eliminant tots els inconvenients de transpiració o humitat en integrar-se en dormitoris juvenils amb llits elevats. D'altra banda garanteix una gran resistència d'ús fins i tot a mitjà i llarg termini. Podem així proporcionar un descans de qualitat als nostres fills sense preocupar-nos d'un matalàs d'excessiu grossor o amb gran pes difícil de manipular.

La fermesa és mitjana/suau el que s'adapta molt bé a nens petits amb un confort afegit pel seu embuatat viscoelástic sense entorpir el moviment nocturn. Els seus 21 cm són suficients per obtenir un matalàs resistent amb bona flexió i amb una capacitat de transpiració adequada que li permet ser utilitzat en qualsevol tipus de base.
Està encoixinat en una cara amb teixit strech amb viscoelástica transpirable combinat amb super-soft, aportant gran confort i còmoda tombada sense perdre llibertat de moviments. En la cara inferior s'incorpora teixit tridimensional de màxima transpiració sobre una capa de fibra. Podem girar el matalàs i utilitzar aquest teixit com a element més ventilat i fresc obtenint una major fermesa. Al mateix temps el poder girar i voltejar un matalàs allargarà la seva vida útil.
Aquest model disposa de dues opcions de grossor possibles de forma estàndard però és possible demanar qualsevol altra mesura tant en llarg, ample o altura.
Disposa dels certificats de salut adequats per a ús en nens tant en teixits com en tots els components del nucli.

COVIVISCOSWEET

Especificacions

Material
Viscolásticà
Fermesa
Mitja-baixa
Alçada matalàs
20 cm
Garantìa
5 anys
Fabricat per
Somma confort
Adaptabilitat
Alta
Transpirabilitat
Mitja-alta
Mesures especials
Si
Base recomanada
Tot tipus de bases

Referéncies escpecífiques

Grade 
12/12/2019

Todo perfecto, compra online y entrega en casa muy bien

Grade 
05/07/2018

Llevamos una semana con el y todo correcto

Grade 
13/09/2017

Plazos de entrega buenos, gracias.

Write a review