Matalàs molles Roma

407,00 €
Impostos inclosos

Matalàs de molles ensacades més viscoelàstica en totes dues cares. Gran embuatat amb MÀXIMA fermesa. La carcassa de molles crea la cambra d'aire perfecta per a una correcta ventilació i transpiració. Aquest matalàs aconsegueix l'absència de sorolls, llibertat de moviments i independència de llits, sense inclinar-se cap al dorment de major pes.

• Fermesa molt alta en un suport sense rebot

• No s'inclina, reforç lateral

Doble cara de confort resistent i adaptable

Mesures de matalassos
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Nucli

1-Teixit strech.

2-2 cm. Viscoelástica.

3-HR 30kg/m3.

4-Núcli de molles enbossades.

5-HR 30kg/m3.

6-2 cm. Viscoelástica.

7-Teixit strech.

Caracteristiques

Matalàs de molles ensacades que proporciona l'avantatge de tenir la màxima transpiració gràcies a la cambra d'aire de la seva carcassa de molles. Al mateix temps, aquest model aconsegueix sostenir el cos en la superfície eliminant qualsevol sensació de calor o fogot.

El model Roma és molt adequat en persones que busquen una tombada molt estable i molt ferma. El moviment en el llit és fluid i a diferència de la molla tradicional, no existeix pràcticament rebot amb la qual cosa desapareixen les molèsties de la parella al no sofrir inclinacions cap al membre de més pes.

Les persones d'edat troben en aquest matalàs el confort dels seus components, però no es troben atrapats i poden moure's amb major facilitat que en una altra mena de matalassos.

No li donem importància al moviment nocturn, fins que comencem a notar aquest inconvenient i apreciem que hem de despertar per a aconseguir poder canviar de posició. Per tant, aquest factor facilita els girs en persones que tenen reduïda la seva capacitat de moviment.

Així i tot, les persones d'edat avançada han de valorar la seva necessitat de fermesa o suavitat en funció de les seves necessitats físiques consultant amb els nostres professionals.

Hem de considerar que una carcassa de molla ensacada, també anomenada molla independent, multiplica per més de dos la quantitat de molles del matalàs de molles tradicional. Això es tradueix a augmentar per dos la quantitat de punts de flexió del nucli per a aconseguir una millor ergonomia menys rígida de la convencional en aquesta mena de materials. Al no existir una unió metàl·lica entre molla i molla, la flexió davant el pes és més lliure i per tant individualitza més la resposta davant el cos de cada membre de la parella de manera independent.

Aquest tipus de molla embolicada en un sac de teixit necessita d'una base estable on secundar-se. És a dir, un somier de làmina ampla amb una separació àmplia entre làmina i làmina no serà adequat per a aquesta mena de matalàs ja que aquest espai buit la molla recolzarà en fals i farà sofrir a l'estructura.

Per tant, recomanem la utilització de bases tancades, entapissades, canapès abatibles o rígids. Ho trobaran en el nostre catàleg si desitgen un suport adequat que proporcioni una llarga durada al seu matalàs.

COMUENROMA

Especificacions

Fermesa
Alta
Alçada matalàs
28 cm
Garantìa
3 anys
Adaptabilitat
Mitja
Transpirabilitat
Alta
Independència de llits
Si
Mesures especials
No
Base recomanada
Bases entapissada o canapè

Referéncies escpecífiques

Grade 
28/08/2020

Llevamos un par de semanas con este colchón y su firmeza supera nuestras expectativas. Gracias por todo Sergio.

Grade 
09/11/2017

Todo genial.

Grade 
07/09/2017

Medidas higiénicas insuperables. Mega colchón transmite seguridad al comprar en estos tiempos de pandemia.

Write a review

També li podria agradar