colchón muelles barato Barcelona

Colchón Kryo-Sensice

493,00 €
Impostos inclosos

Matalàs amb molles ensacats més viscoelàstica fresh amb partícules de gel, fresc i ferm. Aconsegueix regular la temperatura corporal amb teixits tecnològics intel•ligents que dissipen la sensació de calor i sudoració mentre dormim. Facilita el moviment nocturn sense sensació d'atrapament. Aporta fermesa i consistència per a persones que busquen un bon matalàs que suporti el seu pes sense perdre confort i ergonomia. Allarga la seva vida útil gràcies a la seva doble cara en poder girar i voltejar per al seu manteniment.

• Frescor constant gràcies a la nova tecnologia del teixit Sensice

• Alta fermesa amb adaptació amb visco-*fresh

• Nucli de molla independent resistent, sense rebots ni inclinacions

Mesures de matalassos
Quantitat

Available: 
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

NUCLI

1-Teixit superior Termorregulador.

2-3 cm viscoelàstica.

3-Hr 30 kg/m3.

4-Nucli moll ensacat.

5- Hr 30 kg/m3. 6- 3 cm viscoelástica.

7- Teixit superior Velour embuatat viscosa.

El matalàs Kryo aporta una fermesa especial per a persones de constitució forta o amb preferències d'un llit ferm al mateix temps que no desitgen perdre confort i ergonomia.

El seu nucli de molles independents reparteix la pressió del pes corporal alineant els discos intervertebrals en postures de cúbit supí. Millora el malestar per males postures en dormir. Proporciona un efecte tèrmic fresc amb fàcil moviment, sense inclinacions sempre respectant la independència de llits.

Ideal per a persones que necessiten un suport ventilat i que volen gaudir de dues opcions de descans per a combatre els canvis tèrmics entre estiu i hivern.

El teixit Sensice aporta un tacte fresc immediat i la seva tecnologia regula la sudoració i dissipa la transpiració en els mesos més càlids. En aquesta cara la viscolàstica fresh amb partícules de gel ajuda a ralentir la sensació tèrmica corporal.

Uns dels elements més importants per a conciliar i mantenir el somni és la temperatura. La sensació de calor excessiva és una de les causes més comunes de l'insomni. La temperatura inadequada impedeix a la ment agafar el son. En dones menopàusiques, homes amb hipersudoración, per exemple, provoca problemes físics i psicològics a causa de la falta d'un somni reparador.

Una habitació ben ventilada, roba de llit de fibres naturals i un bon matalàs aporten les condicions òptimes per a afavorir un descans saludable i reparador

Un bon matalàs està construït amb elements que regulen la nostra calor corporal refresquen el llit i estimulen la nostra circulació perifèrica estimulant la somnolència. La tecnologia del teixit Sensice proporciona una gran velocitat de dissipació de la calor.

L'altra cara del matalàs es presenta amb un teixit Velour de tacte més càlid per als mesos de més fred . Posseeix les qualitats d'un teixit tècnic que accelera l'evaporació de la humitat corporal. Aquesta cara del matalàs incorpora Profile Air material que proporciona fermesa i volum. La seva superfície ondulada exerceix un suau massatge augmentant el confort.

Podem combinar les diferents estacions de l'any entre les cares d'aquest matalàs per a aconseguir un descans nocturn saludable. Al mateix temps girar i voltejar el nostre matalàs allargarà la seva vida útil.

Fabricació nacional, producte de proximitat

Especificacions

Material
Molles
Fermesa
Mitja-alta
Alçada matalàs
28 cm
Garantìa
2 anys
Fabricat per
Colchón Star
Adaptabilitat
Mitja
Transpirabilitat
Molt alta
Base recomanada
Bases entapissada o canapè

Referéncies escpecífiques

També li podria agradar