Colchón muelles Lisboa

288,00 €
Impostos inclosos

Matalàs de molles ensacades més viscoelàstica en totes dues cares. Gran encoixinat per a garantir fermesa i resistència. La carcassa de molles crea la cambra d'aire perfecta per a una correcta ventilació i transpiració. Aquest matalàs aconsegueix l'absència de sorolls, llibertat de moviments i independència de llits, sense inclinar-se cap al dorment de major pes.

• Fermesa mitjana en un suport sense rebot

• Reforç lateral i independència de llits

Doble cara de confort resistent i adaptable

Mesures de matalassos
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Nucli

1-Teixit strech.

2-2 cm. Viscoelástica.

3-HR 30 kg/m3.

4-Núcli muelles enbossades.

5-HR 30kg/m3

6-2 cm. Viscoelástica.

7-Teixit strech.

Caracteristiques

Matalàs de molles ensacades que proporciona una correcta adaptabilitat amb l'avantatge de tenir la màxima transpiració amb la cambra d'aire de la carcassa de molles. Aquest matalàs és molt adequat en persones que gaudeixen una tombada molt estable.

El moviment en el llit és fluït i a diferència de la molla tradicional, no existeix gairebé rebot pel cual no es molesta el descans de la parella al no sofrir inclinacions cap al membre de més pes.

Les persones d'edat troben en aquest matalàs el confort dels seus components però no es troben atrapats i poden moure's amb major facilitat que en una altra mena de matalassos. No li donem importància al moviment nocturn, fins que comencem a notar aquest inconvenient i apreciem que hem de despertar per a aconseguir poder canviar de posició.

El seu encoixinat viscolàstic en totes dues cares aporta un tacte confortable sense restar fermesa. Permet girar i voltejar per a realitzar el manteniment correcte i per a allargar la vida del matalàs.

Hem de considerar que una carcassa de molles ensacades, també anomenat molles independents multiplica per més de dos la quantitat de molles del matalàs en comparació amb el de molles tradicional. Això es tradueix a augmentar per dos la quantitat de punts de flexió del nucli per aconseguir una millor ergonomia menys rígida de la convencional en aquest tipus de materials. Al no existir una unió metàl·lica entre molla i molla, la flexió davant el pes és més lliure i per tant individualitza més la resposta davant el cos de cada membre de la parella de forma independent.

Aquest tipus de molla embolicada en un sac de teixit necessita d'una base estable on recolzar-se. És a dir, un somier de làmina ampla amb una separació àmplia entre làmines no serà adequat per a aquest tipus de matalàs ja que aquest espai buit la molla recolzarà en fals i farà sofrir a l'estructura.

Per tant, recomanem la utilització de bases tancades, entapissades, canapès abatibles o rígids El trobaran en el nostre catàleg si desitgen un suport més ventilat i reforçat.

COMUENLISBOA

Especificacions

Fermesa
Mitja
Alçada matalàs
27 cm
Garantìa
3 anys
Adaptabilitat
Mitja
Transpirabilitat
Alta
Independència de llits
Si
Mesures especials
No
Base recomanada
Bases entapissada o canapè

Referéncies escpecífiques

Grade 
03/12/2019

Muy buena compra. Volveremos mas adelante.

Grade 
18/01/2019

Cuando fuimos nos ofrecieron una muy buena atención personalizada. Sergio y Gema se ocuparon de todo y fueron de gran ayuda. Estamos muy contentos!

Grade 
20/02/2018

Segnda compra con ellos y nunca fallan.

Grade 
12/02/2018

Se lo compré a mi madre y está encantada gracias.

Write a review