Matalàs molles Andrómeda

316,00 €
Impostos inclosos

Matalàs de molles ensacades més embuatat viscografè en totes dues cares. Presenta una tombada ferma que proporciona la transpiració perfecta d'un nucli ventilat. Els avantatges del visco grafè multipliquen les seves propietats de dissipació de calor ja que aconsegueix 7 vegades major conductivitat tèrmica que una viscoelàstica convencional. Bon encoixinat amb fermesa a més de la possibilitat de poder girar i voltejar per a millor manteniment allargant la seva vida útil. Aquest matalàs aconsegueix millorar el moviment nocturn sense inclinar-se cap al dorment de major pes.

• Fermesa alta amb reforç lateral

• No s'inclina, independència de llits

• Doble cara embuatat viscografè transpirable i adaptable

Mesures de matalassos
Quantitat

Available: 
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

NUCLI

1-Teixit Strech.

2-Star Visco-Graph antiestàtica 1 cm.

3-Profile Air.

4-Coolflow.

5- Carcassa de 800 molls amb Armor Box Plus

6- Coolflow.

7- Profile Air.

8- Star Visco-Graph antiestàtica 1 cm.

9-. Teixit Strech.

Matalàs de molles ensacades que proporciona l'avantatge de tenir embuatat viscografè en totes dues cares. Amb la cambra d'aire de la seva carcassa de molles aconsegueix la màxima transpiració. Aquest model aconsegueix sostenir el cos en la superfície, permet un fàcil moviment sense sensació d'atrapament ni sensació de calor o fogot

. El viscografè aconsegueix 7 vegades major conductivitat tèrmica que una viscoelàstica convencional.

El model Andrómeda és ideal per a persones que busquen una tombada molt estable i ferma. El moviment en el llit és fluid sense rebot a diferència de la molla tradicional, amb la qual cosa es respecta l'espai de la parella al no sofrir inclinacions cap al membre de més pes.

Les persones d'edat troben aquest matalàs molt adequat gràcies al confort dels seus components, no es troben atrapats i millora la facilitat de moviment en persones que tenen reduïda la seva capacitat de girar .

Així i tot, les persones d'edat avançada han de valorar la seva necessitat de fermesa o suavitat en funció de les seves necessitats físiques consultant amb els nostres professionals.

Les noves tecnologies aporten una carcassa de molla ensacada, també anomenat molla independent on es multiplica per més de dos la quantitat de molles del matalàs de molles tradicional. Això a nivell pràctic es tradueix a augmentar per dos la quantitat de punts de flexió del nucli . Objectiu: una millor ergonomia menys rígida de la convencional en aquesta mena de materials, la flexió davant el pes és més lliure i per tant individualitza més la resposta davant el cos de cada membre de la parella de manera independent.

Aquest tipus de molla embolicada en un sac de teixit necessita d'una base estable on trobar un suport sostenible. És a dir, un somier de làmina ampla amb una àmplia separació entre làmina i làmina no serà adequat per a aquesta mena de matalàs ja que aquest espai buit la molla recolzarà en fals i farà sofrir a l'estructura reduint la vida útil del matalàs.

Per tant, recomanem la utilització de bases tancades, entapissades, canapès abatibles o rígids. Ho trobaran en el nostre catàleg si desitgen un suport adequat que proporcioni una llarga durada al seu matalàs.

Especificacions

Material
Molles
Fermesa
Mitja-alta
Alçada matalàs
27 cm
Garantìa
2 anys
Fabricat per
Colchón Star
Adaptabilitat
Alta
Transpirabilitat
Molt alta
Independència de llits
Si
Base recomanada
Bases entapissada o canapè

Referéncies escpecífiques

També li podria agradar