Colchón muelles Springcold

908,00 €
Impostos inclosos

El matalàs més transpirable en l'actualitat. Nou avanç en tecnologia aplicada al descans combinant diferents materials. El seu nucli de molles ensacades constitueix una gran cambra d'aire, transmet ventilació amb cada moviment corporal, més ”Labyrinth”, estructura tridimensional que regula l'evaporació de la humitat corporal. Encoixinat Wattergel , mouse de gel ,sensació de frescor amb efecte aigua relaxant.

Respira com un pulmó en cada moviment

• Màxima ventilació és igual a màxima higiene

• Acabat en teixit “outlast”, regula activament la temperatura corporal

Mesures de matalassos
Quantitat

Available: 
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Nucli

1-Watergel.

2-HS Adaptaplus 3 cm.

3-Air stream evopore HRC.

4-Labyrinth.

5-Algodón.

6-Núcli molles embossades.

7-Coto.

8-Fibra Pes.

Caracteristiques

El principal avantatge d'aquest matalàs és l'alt grau de transpirabilitat que aconsegueix a través de la combinació d'un bloc de molles amb un material d'última tecnologia. Sobre el bloc es col·loca una i capa de cotó i a sobre una placa de ”Labyrinth” o “Breathair”. L'estructura de fibres conforma una estructura tridimensional elàstica i permeable a l'aigua amb excepcionals propietats.

”Labyrinth” és atèrmic, indeformable sense estar condicionat per la calor ambiental. Resulta la combinació perfecta entre elasticitat, repartiment de pressions i ventilació. El 80% del seu volum és aire pel que aquesta planxa tridimensional regula l'evaporació de la humitat corporal solucionant un dels majors reptes a l'hora de mantenir una higiene en el llit, especialment en persones propenses a la hiper-sudoració.

El Wattergel és una mouse de gel modelat d'alta densitat, extraordinària transpiració, sensació de frescor, efecte aigua relaxant, silenciós, ecològic i indeformable. A diferència de la termosensibilitat del viscoelàstic, és atèrmic i únicament sensible a la pressió, per la qual cosa l'adaptabilitat del material és pròpia i no està condicionada per la temperatura ambiental ni transmet sensació de calor en els mesos d'estiu.

S'aconsegueix una ventilació constant eliminant la suor corporal i la proliferació de bacteris o àcars.

En fer-nos majors tenim dificultats per a girar en el llit. Aquest inconvenient ens obliga a despertar per a aconseguir poder canviar de posició. Interrompent el somni deixem de tenir un descans reparador i comencem a sofrir les conseqüències durant el dia, irritabilitat, falta de concentració, sensació de fatiga…. Les persones d'edat troben en aquest matalàs el confort dels seus components, però no es troben atrapats i poden moure's amb major facilitat que en una altra mena de matalassos amb altres materials molt de moda.

El teixit “Outlast” de l'encoixinat final empra tecnologia de canvi de fase (PCM) que absorbeix la calor, l'emmagatzema i l'allibera quan es necessita, per a aconseguir un control idoni de la humitat i la temperatura.

Esportistes, persones amb hiper-sudoració, dones amb fogots premenopausics aprecien les qualitats d'aquest matalàs amb l'avantatge afegit del seu suport adaptable i ergonòmic que reforça les condicions essencials per a obtenir un descans reparador i saludable.

Al no existir una unió metàl·lica entre molle i molle, la flexió davant el pes és més lliure i per tant individualitza més la resposta davant el cos de cada membre de la parella deforma independent. El seu reforç lateral millora l'asseguda i allargarà la seva vida útil. Poder girar un matalàs allargarà la seva durada en igualar el seu envelliment en tota la superfície.

Aquest tipus de molla embolicada en un sac de teixit necessita d'una base estable on recolzar-se. És a dir, un somier de làmina ampla amb una separació àmplia entre làmina i làmina no serà adequat per a aquesta mena de matalàs ja que aquest espai buit la molla recolzarà en fals i farà sofrir a l'estructura.

Per tant, recomanem la utilització de bases tancades, entapissades, canapès abatibles o rígids. Ho trobaran en el nostre catàleg si desitgen un suport més ventilat i reforçat.

COMUENSPRINGCOLD

Especificacions

Fermesa
Mitja
Alçada matalàs
28 cm
Garantìa
2 anys
Adaptabilitat
Alta
Transpirabilitat
Alta
Independència de llits
Si
Base recomanada
Bases entapissada o canapè

Referéncies escpecífiques

Grade 
23/05/2020

MUY BUENA COMPRA

Grade 
18/02/2020

Todo ok. Entrega rápida y a tiempo. Gracias.

Grade 
16/04/2019

Entrega puntual y limpia, Toni se preocupó en todo momento.

Grade 
13/02/2019

Se adapta perfectamente a nuestras necesidades, esto si que es un colchón transpirable.

Write a review