Colchón muelles Springraph

506,00 €
Impostos inclosos

Matalàs de molles ensacades amb Airgel, acabat de qualitat i llarga durada. Adaptació i confort amb un gran encoixinat que garanteix fermesa i resistència. La carcassa de molles crea la cambra d'aire perfecta per a una correcta ventilació i transpiració. Springraph aconsegueix llibertat de moviments i independència de llits, mantenint les seves prestacions frescor i ergonomia.

• Fermesa mitjana-alta sense moviment ni rebot

• Teixit Pes Carboni que dispersa les càrregues electroestàtiques

• Retarda la formació d'humitat mantenint una temperatura constant

Mesures de matalassos
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Nucli

1- Encoixinat grafe

2- Airgel

3- Adapta confort/Adaptafirm

4- Como Cell HRF 30 kg/m3 ferm

5- Carcassa de molles ensacades de 14 cm. d´alt amb reforç perimetral.

6- Como Cell HRF de 30 kg/m3 ferm

7- Airgel

8- Fibra Pes.

Caracteristiques

Un bon matalàs de molles ensacades ens proporcionarà una correcta adaptabilitat amb l'avantatge de tenir màxima transpiració a través de la cambra d'aire que compon la carcassa de molles.

Aquest matalàs és molt adequat en persones de cert pes que busquen una tombada molt estable. El moviment en el llit és fluid i a diferència de la molle tradicional, no existeix gairebé rebot, respectant el descans de la parella al no sofrir inclinacions cap al membre de més pes.

Gràcies a la recerca en nous materials podem incorporar un teixit amb acabat Carbon de propietats antiestàtiques i reguladores de temperatura. A causa de la seva conductivitat la fibra absorbeix i dispersa les càrregues elèctriques acumulades des de l'ambient. S'accelera el procés d'evaporació de la transpiració, al mateix temps que s'alenteix la formació d'humitat de la pell mantenint una temperatura constant.

A mesura que ens fem grans tenim dificultats per a girar en el llit .No li donem importància fins que comencem a notar aquest inconvenient i apreciem que hem de despertar per a aconseguir poder canviar de posició. Interrompent el somni deixem de tenir un descans reparador i comencem a sofrir les conseqüències durant el dia. Les persones d'edat troben en aquest matalàs el confort dels seus components però no es troben atrapats i poden moure's amb major facilitat que en una altra mena de matalassos amb altres materials molt de moda.

El bloc amb tractament tèrmic anti oxidació de la molla de 1,8mm constitueix una sustentació de qualitat sense possibles deformacions. Es complementa amb capes superiors d'alta densitat per a augmentar el seu confort i afegir característiques en la tombada .Aquest acompanyament de la composició del nucli evitarà que a curt termini puguem notar la molla l'estirar-nos com ocorre en matalassos amb poc gruix d'embuatat.

Hem de considerar que una carcassa de molla ensacada, també anomenat molla independent multiplica per més de dos la quantitat de molles del matalàs de molles tradicional. Això es tradueix a augmentar per dos la quantitat de punts de flexió del nucli per a aconseguir una millor ergonomia menys rígida de la convencional en aquesta mena de materials. Al no existir una unió metàl·lica entre molla i molla, la flexió davant el pes és més lliure i per tant individualitza més la resposta davant el cos de cada membre de la parella de manera independent.

Aquest tipus de molla embolicada en un sac de teixit necessita d'una base estable on secundar-se. És a dir, un somier de làmina ampla amb una separació àmplia entre làmina i làmina no serà adequat per a aquesta mena de matalàs ja que aquest espai buit el moll recolzarà en fals i farà sofrir a l'estructura.

Per tant, recomanem la utilització de bases tancades, entapissades, canapès abatibles o rígids. Ho trobaran en el nostre catàlag si desitgen un suport més ventilat i reforçat.

COMUENSPRINGRAPH

Especificacions

Fermesa
Alta
Alçada matalàs
28 cm
Garantìa
3 anys
Adaptabilitat
Mitja
Transpirabilitat
Alta
Independència de llits
Si
Base recomanada
Bases entapissada o canapè

Referéncies escpecífiques

Grade 

Me atendió Gema,se nota la profesionalidad,me entendió a la primera que era lo que estaba buscando,un 10!

Grade 

Buen producto.

Grade 

Volveré sin duda

Grade 

Ahora descanso muy bien, sin dolores de espalda,trato y servicio excelente!

Grade 

Nos ayudaron y hemos encontrado nuestra cama.

Grade 

Queriamos cambiar de colchón porque dormiamos mal,fuimos ahí,y nos asesorarón muy bien,hemos resuelto nuestro problema.

Grade 

Un gran colchón.

Grade 

Tuvimos que cambiar el colchon por un pequeño inconveniente,pero todo correcto.

Write a review

També li podria agradar