Especial nens

Matalassos i somiers per a nens i bressols Barcelona

Sens dubte, un llit adequat és un pilar fonamental per proporcionar al nen les condicions òptimes per evitar problemes físics i psíquics derivats de la falta de son o de postures ergonòmiques incorrectes. Irritabilitat, hiperactivitat, falta de rendiment escolar, obesitat, dolors d'esquena són algunes de les conseqüències de l'ús d'un matalàs inadequat.
La salut dels fills és una preocupació que qualsevol pare té present de forma constant. L'alimentació, els hàbits d'higiene, la seguretat i per descomptat la qualitat del seu descans. Dormir de forma saludable requereix del compliment de certes variables, un horari diari ferm, un ambient relaxat lliure de sorolls fins i tot una alimentació correcta saludable condicionen i influeixen a l'hora d'obtenir un descans reparador.
Inverteix en la salut present del nen proporcionant-li un matalàs adequat a la seva edat amb els certificats sanitaris que garanteixin un son reparador i saludable. T'oferim diferents models que es poden adaptar a tot tipus de llits amb diferents opcions. Pots aconseguir més orientació en la nostra secció d'assessorament o pots posar-te en contacte amb nosaltres.
La majoria dels nostres matalassos es poden fabricar en qualsevol mesura d'ample, llarg o alt per adaptar-se a llits elevats, lliteres, niu o uns altres. T'oferim pràctics canapès per guardar joguines, edredons o tot el que necessitis amb un espai útil i accessible sota el llit. Troba la teva solució combinant un espai extra amb un llit saludable.
Recorda que cada edat té les seves necessitats i no hem de perllongar l'ús d'un matalàs més enllà de la seva vida útil correcta. Una bona inversió proporciona la seguretat d'un bon descans sense oblidar completar amb bons hàbits diaris: ventilar l'habitació, roba de llit suau i transpirable, fer exercici, dieta saludable

Hi ha 15 productes.

Veient 1-15 de 15 producte(s)

Filtres actius