Matalàs Bressol Visco-Bebé

70,00 €
Impostos inclosos

Matalàs de bressol elaborat amb materials que disposen de totes les garanties sanitàries avalat pels certificats de tots els seus components. És la responsabilitat i la preocupació dels pares proporcionar un descans saludable als seus fills. Confiança en un fabricant nacional que elabora aquest matalàs per oferir un descans reparador i saludable a nadons amb les màximes garanties de salut.

• Nucli de fermesa mitjana

• Elasticitat, suport d'alta porositat i transpiració

Descans sa i segur per al teu nadó amb teixit Ultrafresh

Mesures de matalassos
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Quan valorem el tipus de matalàs més adequat per als nostres fills sempre pensem en primer lloc en la seva seguretat. Aquest model de matalàs ha estat concebut amb el propòsit d'aconseguir un jaç agradable sense excessiu encoixinat per evitar risc d'obstrucció de les vies respiratòries i una correcta cura dels materials utilitzats.

El nucli té una densitat suficient per a una alta resistència i una llarga durada. El pes d'un nadó és lleuger pel que no necessita una fermesa rígida. Un encoixinat suau i confortable amb un suport de consistència permet acollir el cos del nadó en una correcta postura sense reposar en una superfície absorbent.

Els elements del matalàs no acumulen àcars gràcies al tractament del teixit i en ser el Hr, un material no adequat perquè els àcars puguin sobreviure. És important utilitzar un protector impermeable transpirable com a forma de mantenir el matalàs de forma higiènica davant els possibles accidents que poden succeir en el dia a dia d'un nadó. Aconsellem protectors amb un acabat en teixit Tencel ja que és un material orgànic i natural amb propietat d'evaporació molt més altes que el cotó.

Aquest matalàs té dues cares amb un suau embuatat viscolàstic de poc gruix, per a aportar un primer contacte agradable però no envolupant. El teixit amb tractament ULTRAFRESH permet mantenir una correcta higiene en prevenir el creixement de bacteris i fongs. També garanteix la frescor del producte fins i tot després d'una intensa utilització protegint el teixit d'olors desagradables.

Es pot i ha de girar i voltejar de manera periòdica per a aconseguir un envelliment del matalàs més lineal i uniforme.

Aquest matalàs té la certificació oeko-tex standar 100 classe 1 en tots els seus components. Certificat europeu que garanteix que el producte no conté substàncies nocives per a la salut i són respectuosos amb el medi ambient. Només s'atorga als fabricants capaços de superar estrictes proves de seguretat de qualitat avançada.

COVIVISCOBABY

Especificacions

Material
HR
Fermesa
Mitja
Garantìa
3 anys
Adaptabilitat
Mitja
Transpirabilitat
Alta

Referéncies escpecífiques

Grade 
22/08/2020

Genial servicio y mejor producto. Estamos contentísimos

Grade 
24/05/2020

No le doy 5 estrellas porque aún estoy en la fase de prueba. Pero la sensación hasta el momento es buena.

Grade 
07/06/2019

Trato atento y personalizado, SERGIO CRACK

Grade 
13/03/2019

Mi nene ha dormido genial gracias

Grade 
17/09/2017

Les doy u 10 a todos!

Write a review