Colchón Ergoflex

737,00 €
Impostos inclosos

Matalàs amb sistema Tubular Viscoelàstic. Dues possibilitats en un mateix llit , Ferm o medium. Aporta dos possibilitats, fermesa i consistència per a persones robustes o una mica més d'adaptació sense perdre confort i ergonomia. L'adaptació és indispensable en qualsevol pes sempre amb un material de bona densitat i qualitat de suport. El sistema tubular que proporciona ventilació constant creant una cambra d'aire adaptable.

Matalàs Biconfort amb la nova tecnologia del sistema tubular viscolástico

• Ventilació constant en el moviment a través dels tubes de visco

Suport resistent per a persona robustes de pes elevat

Mesures de matalassos
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

NUCLI

1-Teixit strech primera qualitat.

2-Hypersoft.

3-Suport extra suau.

4-5cm de viscoelàstica tubular de soia 60kg/m3.

5-14cm HR 32kg/m3. Estructura cellular en forma de niu d'abelles, màxima transpiració i higiene.

6-Suport extra suau.

7-Teixit tridimensional, màxima transpiració.

El matalàs Ergoflex aporta una fermesa especial per a persones de gran constitució sense perdre confort i ergonomia gràcies a la seva nova tecnologia. El seu sistema tubular viscolástic conforma diferents fermeses creant 7 zones d'adaptació per a dibuixar la línia corporal en funció de valors biomètrics. Cap, espatlles, tronc i maluc regulen les diferents zones per a alinear la columna de forma equilibrada i saludable.

El suport de HR Com-cell , sota els tubes de visco pot variar en fermesa depenent de les necessitats de cada persona. Així aconseguim tres possibilitats de confort: ferm, medium o meitat ferma, meitat medium en un mateix matalàs ideal per a parelles amb cossos i necessitats diferents.

L'estructura de viscotubular "ergosystem" permet la ventilació del nucli en cada moviment nocturn respirant com un pulmó. Això garanteix la transpirabilitat i el control tèrmic del matalàs tan important per a obtenir un descans reparador. Millora i alleuja problemes musculars o dolors ossis en repartir la pressió del pes corporal en el seu material amb efecte memòria. Ajuda a combatre el malestar per males postures en dormir en aconseguir un efecte relaxant.

Ideal per a persones de gran pes que necessiten un suport ferm però no excessivament dur. Els tubes de viscolástica adapten les formes del cos necessàries per a aconseguir eliminar punts de pressió imprescindible per a reduir el moviment nocturn. En reduir els girs en el llit, el cicle del somni és més estable, per la qual cosa aconseguim un somni més reparador al no interrompre la fase de somni més profunda. El nucli inferior de suport garanteix alta fermesa o més suavitat per a aconseguir respectar als dos membres de la parella .

Especificacions

Material
Tubes
Fermesa
Biconfort (mitjà i ferm)
Articulable
Si
Alçada matalàs
27 cm
Garantìa
5 anys
Fabricat per
Somma confort
Adaptabilitat
Mitja-alta
Transpirabilitat
Molt alta
Independència de llits
Si
Base recomanada
Tot tipus de bases

Referéncies escpecífiques

Grade 

Gran calidad,contentisima.

Grade 

Queriamos algo de calidad,entramos en la tienda,y hemos encontrado lo que buscabamos

Grade 

Hubo un pequeño retraso en la entrega,pero estamos contentos con el colchón.

Grade 

El colchón es una gozada.

Grade 

Muy buen producto.

Write a review

També li podria agradar