Matalàs Junior

Matalàs de HR d'alta densitat amb grans propietats de flexió i resiliència. Un nucli de qualitat que no necessita afegits, per les seves propietats s'obté un matalàs amb llibertat de moviments, independència de jaços, bona circulació d'aire i adaptable a qualsevol base.

Matalàs ideal per a nens o joves sense límit de pes amb un perfecte equilibri entre comoditat, suavitat, disseny, frescor i adaptabilitat.

  • Matalàs infantil i juvenil gamma alta.
  • Alta qualitat de nucli amb alt rendiment a llarg termini.
  • Adaptable a tot tipus de bases.

Producte certificat

   

Més detalls

338 € amb impostos


Especificacions

FermesaMitjà-alta
AdaptabilitatMitjà
TranspirabilitatAlta
Independència de jaçosSi
Gruix Matalàs21 cm
MaterialSoia
Garantia2 anys
Fabricat perOldsan
Mesures especialsSi
Base recomanadaTot tipus de bases

Més informació

Nucli

1-Teixit strech primera qualitat.

2-Encoixinat amb fibra.

3-18 cm HR. (higt resilience) Estructura cel·lular amb forma de niu d'abella 32 kg/m3.

4-Encoixinat amb fibra.

5-Teixit tridimensional màxima transpiració.

Característiques

Gràcies al nucli d'estructura cel·lular en forma de niu d'abella densitat 32 kg/m3 s'aconsegueix una tombada similar a un matalàs de làtex eliminant tots els inconvenients de transpiració o humitat en integrar-se en dormitoris juvenils amb llits elevats. Apropem un descans de qualitat als nostres fills sense preocupar-nos d'un excessiu grossor o un gran pes difícil de manipular.

La fermesa és mitjana/suau el que s'adapta molt bé a nens petits sense necessitat de viscos facilitant el moviment nocturn tan actiu en infants. Els seus 21 cm són suficients per obtenir un matalàs resistent a llarg termini amb bona flexió i amb una capacitat de transpiració més alta que el làtex o la viscoelàstica.

Hem de tenir en compte que en molts casos els nens i els adolescents utilitzen el seu llit com a sofà amb el que la resistència a l'asseguda a major nombre d'hores d'ús requerirà una major qualitat del matalàs. Resultats comprovats a través dels anys de permanència d'aquest model en nostre catàleg fins i tot amb gran satisfacció en joves no tan nens.

Encoixinat en una cara amb teixit strech amb fibra i en l'altra amb teixit tridimensional de màxima transpiració sobre una capa de fibra. Podem girar el matalàs i utilitzar aquest teixit com a element més ventilat i fresc. Al mateix temps el poder girar i voltejar un matalàs allargarà la seva vida útil.

Aquest model disposa de dues opcions de grossor possibles de forma estàndard però és possible demanar qualsevol altra mesura tant en llarg, ample o alçada.

Disposa dels certificats de salut adequats per a ús en nens tant en teixits com en tots els components del nucli.

Reviews (1)


jun 5, 2018
5
(5/5
Este colchón es estupendo. Lo hemos comprado para los peques de casa y les ha cambiado mucho la calidad del sueño. Una compra estupenda al mejor precio.Totalmente recomendado.
 
Page: 1

Add Review


©2019 Megacolchon Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Condicions de compra | Política de Dades

Desenvolupat per Corem web amb tecnologia Prestashop