Colchón Pisa 18 Proconfort-megacolchon

Matalàs Venecia 18 Proconfort

353,00 €
Impostos inclosos

Matalàs de làtex amb 7 zones d'adaptació per a una correcta ergonomia. Matalàs higiènic i saludable gràcies a les qualitats antibactericides del làtex. La suau adaptació d'aquest matalàs és especialment indicat per a persones que aprecien l'alt confort sense les sensacions envolupants que ofereixen altres materials.

La capacitat de flexió i elasticitat el converteixen en un matalàs ideal per a llits articulats. El seu nucli de làtex 100% ofereix un repartiment equilibrat del pes corporal aconseguint un alt grau de relaxació muscular i estabilitzant la circulació sanguínia.

  • Nucli làtex 100% amb 7 zones d'adaptació
  • Suavitat i flexió ideal en llits articulats
  • Teixit exclusiu aportant frescor i transpiració

Producto certificado

Medidas de colchones
Opción pantalón o mariposa
Quantitat

Available: 
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Nucli

1-Teixit strech primera qualitat encoixinat fibra.

2-Funda interior cotó.

3-Nucli làtex 100% 15 cm.

4-Funda interior cotó.

5-Teixit strech primera qualitat encoixinat fibra.

Característiques

La fermesa adaptable d'aquest matalàs el cataloguen com un jaç suau amb bona sustentació a coll i maluc. Les 7 zones de diferent consistència faciliten l'adaptació ergonòmica de la columna vertebral afavorint el repartiment de pressions necessàries per a un correcte descans nocturn.

En tenir un acabat desenfundable amb cremallera perimetral es pot airejar i ventilar de tant en tant sempre evitant exposar-lo al sol de forma directa. Girar i voltejar cada tres mesos també ajudarà a allargar la vida del matalàs en envellir de forma contínua per totes les seves parts.

Les qualitats del làtex ho converteixen en un jaç d'altes prestacions per un preu mitjà amb una llarga vida amb poca deterioració en comparació a altres materials.

Podem realitzar diferents acabats per als llits articulats dobles amb opcions de sistema pantalons o papallona per cobrir totes les necessitats i mesures.

Col·locar una base especialment adequada per a una correcta adaptació al cos així com una adequada ventilació. Somier amb làmines estretes sense molta separació entre si reparteixen el pes corporal. Els tacs de les làmines han de tenir altura i flexió per millorar l'ajust d'espatlles i maluc per aconseguir una correcta postura ergonòmica saludable.

En cas de canapè existeixen models amb somier especialment indicats per al matalàs de làtex.

No col·locar en base tancada ja que no compliria les indicacions del fabricador per al manteniment de la garantia.

Tenen certificació Oeko-Tex standar 100 classe 1 tant el nucli com el teixit.

Certificació Eurolàtex

Aquest certificat garanteix el correcte control de qualitat en el procés de vulcanització del nucli del làtex evitant la presència d'agents volàtils i un procés de rentat adequat per obtenir un acabat higiènic correcte.

Certificat oeko-tex-100 classe 1

És l'etiqueta ecològica en la qual se certifica l'absència de substàncies nocives. Confirma que cap dels elements amb els quals està fabricat (espumació) representa un perill potencial per a la salut. La classe I compleix les màximes condicions del estàndard d'articles per a nadons, amb el que la garantia de salut queda assegurada.

COLAVENECIA18

Especificacions

Firmeza
Media
Articulable
Si
Altura Colchón
18 cm
Garantía
5 años
Adaptabilidad
Alta
Transpirabilidad
Alta
Independencia de lechos
Si
Tipo de funda
Desenfundable
Corte pantalón o mariposa
Si

Referéncies escpecífiques

Grade 
05/11/2019

Primer colchón en el que no sudo tanto. Sin palabras. Transporte impecable. Un 10.

Grade 
25/09/2019

Todo bien.

Grade 
12/12/2017

Recomendable 100%

Write a review