Colchón Pedra 21 Proconfort-megacolchon

Colchón Pedra 21 Proconfort

524,00 €
Impostos inclosos

Matalàs de làtex 100% anatòmic i saludable amb 7 zones d'adaptació. Aprofita les qualitats naturals pròpies del làtex per obtenir un matalàs on no s'acumulen àcars i no proliferen ni bacteris, ni fongs. Aquest model incorpora el nucli Silhouette de Latexco amb un dibuix cònic en les seves perforacions per oferir un suport progressiu del cos. L'usuari gaudeix d'una fermesa mitjana, mitjana-alta amb una silueta en la superfície concebuda per maximitzar els punts de contacte amb el somier per aconseguir un repartiment adequat de la pressió del cos entre el matalàs i la seva base.

• La silueta perfilada del nucli garanteix la comoditat mecànica i tèrmica.

• Gran circulació d'aire pels seus perfilats verticals i canals horitzontals

• Fermesa i confort amb fluïdesa en els moviments

Mesures de matalassos
Opció pantalons o papallona
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Núcli

nucleo-genuine-mega-colchon.png

1- Teixit strech de primera cualitat encoixinat en fibra.

2- Funda interior de cotó.

3- Nucli de látex 100% 18 cm.

4- Funda interior de cotó.

5- Teixit strech de primera cualitat encoixinat en fibra.

Característiques

Matalàs amb 7 zones de fermesa diferents equilibrant la forma corporal. L'èxit d'adaptació s'aconsegueix gràcies a l'a l'elasticitat i la gran capacitat de flexió d'aquest material.

Per adaptar-se de forma ergonòmica al cos de l'usuari el nucli Silhouette compta amb una zona més ampla a nivell d'espatlles. En zona del cap i peus, la superfície de contacte és més suau i a la zona lumbar les seves perforacions hexagonals milloren la sustentació i faciliten la circulació d'aire. A la zona de maluc s'augmenta la densitat per aportar major fermesa.

No confondre el concepte d'elasticitat amb la impressió d'un matalàs tou. El matalàs de làtex amb nucli Silhouette té gran consistència per a persones de pes però sense la rigidesa o la duresa d'altres materials. La seva capacitat de flexió aporta un lleuger rebot que ajuda i facilita el moviment el que millora l'experiència en persones d'edat avançada o que fugen de la sensació d'absorció de les viscos.

El disseny de la superfície de contacte presenta un perfil de drenatge per eliminar la humitat excessiva a través dels perfilats verticals units als canals de ventilació horitzontals. Aquest sistema cross-link crea un sistema de bombeig en quatre dimensions per reduir la calor i mantenir el matalàs fresc i ventilat.

El matalàs Silhouette ha estat concebut segons les recomanacions del Ergonomie Institute de Munic adaptant les possibilitats tecnològiques més avançades disponibles en l'actualitat.

Podem realitzar diferents acabats per als llits articulats dobles amb opcions de sistema pantalons o papallona per cobrir totes les necessitats i mesures.

És important el complement d'una base especialment adequada per a una correcta adaptació al cos així com una adequada ventilació.

Somier amb làmines estretes sense molta separació entre si reparteixen el pes corporal. Els tacs de les làmines han de tenir altura i flexió per millorar l'ajust d'espatlles i maluc per aconseguir una correcta postura ergonòmica saludable.

En cas de canapè existeixen models amb somier especialment indicats per al matalàs de làtex.

No col•locar en base tancada ja que no compliria les indicacions del fabricador per al manteniment de la garantia. Tenen certificació Oeko-Tex standar 100 classe 1 tant el nucli com el teixit.

CERTIFICACIÓ EUROLÁTEX

Aquest certificat garanteix el correcte control de qualitat en el procés de vulcanització del nucli del làtex evitant la presència d'agents volàtils i un procés de rentat adequat per obtenir un acabat higiènic correcte.

COLAPEDRA21

Especificacions

Fermesa
Mitja
Articulable
Si
Alçada matalàs
21 cm
Garantìa
5 anys
Adaptabilitat
Alta
Transpirabilitat
Alta
Independència de llits
Si
Tipus de funda
Desenfundable
Talli pantalons o papallona
Si

Referéncies escpecífiques

Grade 
09/05/2020

Genial Sergio, buen trabajador.

Grade 
07/05/2020

Muchas gracias

Grade 
08/03/2020

Estoy todo el día trabajando con peso y acabo derrotado. Fui a megacolchon y me lo recomendaron por mis características. Me ha cambiado la vida, no exagero! Son unos profesionales.

Grade 
12/02/2017

Fui el sábado pasado y me tuve que marchar porque estuve esperando 20 mins y los chicos estaban con otros y no pudieron atenderme. Pero volveré.

Write a review