Somier articulado MTC-214-megacolchon

Somier articulat MTC-214

488,00 €
Impostos inclosos

Somier elèctric amb cinc plànols d'articulació adequat per aconseguir múltiples postures. Les seves possibilitats de flexió permeten adaptar el matalàs de forma ergonòmica a la figura corporal del dorment.

Benefici immediat adoptant les postures correctes per alleujar problemes musculars, hèrnies de hiat, millora del reg sanguini i d’altres.

Qualitat de vida per estar còmode llegint en el llit, veient la tele o uns altres gaudint de les possibilitats que ofereix un somier articulat.

Model altament resistent pel gruix de la paret del ferro, les barres transversals i els ferratges consistents.

Mesures de matalassos
Potes
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Característiques

Un somier articulat permet, al costat d'un matalàs adequat, potenciar les possibilitats d'adaptació i així millorar l'experiència del dorment de forma significativa.

Els seus cinc plànols d'articulació ofereixen una infinitat de possibilitats per millorar la nostra qualitat de vida de forma fàcil i còmoda. Podem aconseguir un pràctic llit en un cos o en dos, tipus bessons segons les nostres necessitats. Al mateix temps, disposem de matalassos de diferents característiques i fermeses amb possibilitats d'acabats en forma pantalons per mantenir l'espai d'un llit únic amb el benefici de poder flexionar esquena o cames independentment.

La seva robustesa el converteixen en un model segur per dorments XXL gràcies a la seva fabricació amb materials de qualitat i una estudiada fortalesa en la seva estructura de barres transversals.

Motor de tecnologia alemanya potent, silenciós, ecològic i segur, disposa d'una pila de 9 volts necessària per baixar-lo en cas que es quedi sense llum. Comandament a distància amb cable, opcional comandament sense fil (consultar tenda).

Estructura

Tub exterior d'acer de 60x20 mm amb paret d'1,5 mm estructura interior tub d'acer de 30x30 mm amb paret d'1,5 mm., tacs plàstics en totes les seves articulacions i passamans massissos en barres d'accionament units amb cargols amb rosca amb bloqueig. Inclou 2 barres transversals de tub d'acer de 60x20 mm perforades per a la col·locació de les potes mitjançant femelles. Acabat en pintura epoxy amb assecat al forn per a major resistència.

5 plànols d'articulació que ens aporten major adaptabilitat.

Làmines

Làmines flexibles de 38 mm fabricades amb làmines contraxapades de faig natural, amb la cara superior gofrades en color gris per protegir la fusta de la humitat. Estan agrupades en sèries de 2 làmines per unitat de suport. A la zona lumbar disposa de 6 làmines dobles amb regulació lumbar que ens permeten personalitzar el descans variant la fermesa. 18 làmines senzilles 6 làmines dobles per a somiers d'un jaç. 36 làmines senzilles i 12 làmines dobles per a somiers de doble jaç.

Suports

Fixació de les làmines mitjançant suports fabricats en cautxú BEDS que faciliten la basculació i el moviment de les làmines segons la pressió que se'ls exerceix.

Potes

Rodones metàl·liques o de fusta.

Mesures

Alçada sense potes 9 cm.
Alçada de les potes 25 cm. .
Els somiers de 67’5,75,80 i 90 tenen un sol jaç. Els de 105, 120,135,140,150 tenen dos jaços en un mateix somier. Per a somiers de 160 i 180 cm d'ample posarem dos somiers de 80 o 90 units amb platines.

Mesures: 67’5,75,80,90,105,120,135,140,150 cm. Es fabrica en qualsevol mesura especial (consultar tenda).

Garantia
2 anys de garantia per defecte de fabricació. Fabricat a Espanya.

NOTA : Si el seu domicili presenta característiques especials, quant a l'espai disponible per a l'accés dels productes, ha de comunicar-ho per valorar si és possible realitzar el lliurament.

SOARMTC-214

Especificacions

Alçada somier
9 cm
Articulable
Si
Garantìa
3 anys
Independència de llits
Si
Mesures especials
Si

Referéncies escpecífiques

Grade 
15/06/2019

Buen asesoramiento, hemos elegido un muy bien somier! Excelente

Grade 
12/08/2017

El buen trato les hace diferentes, rápidos buena calidad

Grade 
03/07/2017

Transparentes y profesionales

Write a review