SOMIER BARCELONA

Somier Super Lama

129,00 €
Impostos inclosos

Somier de làmina ampla que aporta fermesa i estabilitat al nostre matalàs. Permet una correcta ventilació i millora la transpirabilitat. La seva construcció ofereix gran resistència atès a les barres estabilitzadores transversals que quadren l'estructura i permeten retreure les potes del marc quedant un conjunt més estètic al mateix temps que consistent. És la base més adient per a matalàs de molles, viscoelàstics i qualsevol tipus de espumació o HR.

Mesures de matalassos
Potes
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Característiques

El somier ens ofereix major transpiració que qualsevol base entapissada. Aquest model no proporciona una gran flexió la qual cosa suposa un ajust ferm i estable. Ajuda a respirar al nostre matalàs i beneficia a persones amb al•lèrgies al no tenir farciments ni entapissats que contribueixin a la proliferació dels àcars. Les làmines de faig vaporitzat estan encaixades amb tacs de polietilè i estan recobertes per paper de grafit protector d'humitat. Les potes van enroscades en la barra transversal a una certa distància del marc aportant consistència i millor presència decorativa.

Estructura

Estructura sòlida exterior en 50x20 mm d'acer verge, laminat en fred. tan mateix que les barres de suport transversal de 40x30, amb una paret de 1,1 mm. A l'interior del marc s'insereixen els suports de plàstic per a la subjecció de les làmines. Aquest detall més la situació reculada de les potes conjunyeixen un acabat discret i estètic. Cantonades de polietilè anti xoc., Les mesures a partir de 105 cm incorporen sempre una barra central de perfil com a reforç longitudinal.

Làmines

De 110 mm d'ample fabricades amb lamines contrachapadas, de faig natural, amb la cara superior gofradas en grafit per a protegir la fusta de la humitat. Completa 10 làmines de 38mm per a somiers d'un llit 20 lamines per a somiers de doble llit..

Suports

Fixació de les làmines mitjançant suports de plàstic PELD, sòlids i silenciosos. Els suports van ancorats en el marc interior aconseguint que la superfície quedi totalment plana.

Potes

Els somiers Super Lama permeten col•locar potes rodones tant metàl•liques com de fusta.

Mesures

Alçada sense potes 5 cm.

Alçada de les potes 25 cm.

Els somiers de 80 i 90 tenen un sol jaç els somiers de 105,120,135,140,150,160 tenen dos jaços.

Per a somiers de 160 es pot fer en dues peces igual que 180 cm d'ample col•locant dos somiers de 80 o 90 units amb platines.

Mesures: 75,80,90,105,120,135,140,150,160 cm. Es fabrica en qualsevol mesura especial (consultar tenda).Llargades 180,190 200.

Garantia 2 anys de garantia per defecte de fabricació. Producte fabricat a Espanya

NOTA : Si el seu domicili presenta característiques especials, quant a l'espai disponible per a l'accés dels productes, ha de comunicar-ho per valorar si és possible realitzar el lliurament.

Especificacions

Alçada somier
7 cm
Garantìa
3 anys
Independència de llits
Si
Mesures especials
Si

Referéncies escpecífiques

Grade 

Los chicos tardaron un poco a la hora de la entrega,pero subieron y montaron el somier y estamos contentos

Grade 

Somier de calidad,fuerte,no me arrepiento de mi compra.

Grade 

Cogí 2 para mis hijos,y nada de ruido,no se mueven,estamos contentos.

Grade 

Somier de calidad y laminas fuertes.Gracias por la ayuda.

Grade 

Profesionalismo ybuen trato.Gracias Gema!

Write a review

També li podria agradar