Somier A-200-megacolchon

Somier A-200

185,00 €
Impostos inclosos

El Somier A-200 posseeix la fortalesa especialment indicada en aquelles circumstàncies on es precisa una durabilitat i seguretat superiors a la mitjana.

Doble marc i dues barres transversals on van col·locades les potes proporcionen una resistència màxima per a persones de molt pes. És una base XXL amb un marc estètic on s'amaga el tac i millora la visió general en usar funda nòrdica també gràcies a les potes reculades.

És la base idònia per a matalàs de molles, viscoelàstics iqualsevol tipus de espumació o HR.

Mesures de matalassos
Potes
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Característiques

El somier ens ofereix major transpiració que qualsevol base entapissada sent a més una superfície flexible per ajustar al costat del matalàs la figura corporal. Ajuda a respirar al nostre matalàs i beneficia a persones amb al·lèrgies al no tenir farciments ni entapissats que contribueixin a la proliferació dels àcars.

El doble marc a part de resistència ens ofereix una gran estètica ja que les seves làmines queden encastades en l'estructura (veure vista lateral). Les potes van enroscades en la barra transversal aportant consistència i millor presència decorativa.

Estructura

Sòlida estructura de doble marc. El marc exterior, igual que les barres de suport transversal, incorporen el tub de perfil de 60x20 mm i paret d'1,5 mm. En el marc interior tub de perfil de 30x30 mm s'insereixen els suports de plàstic per a la subjecció de les làmines. Les mesures a partir de 105 cm incorporen una barra central de perfil de 50x30 mm d'1,5 mm de paret com a reforç longitudinal.

Làmines

De 120 mm d'ample fabricades amb làmines contraxapades, de faig natural, amb la cara superior gofrades en color gris per protegir la fusta de la humitat. 10 Làmines per a somiers d'un jaç i 20 làmines per a somiers de doble jaç.

Suports

Fixació de les làmines mitjançant suports de plàstic PELD, sòlids i silenciosos. Els suports van ancorats en el marc interior aconseguint que la superfície quedi totalment plana, del mateix color que la resta del conjunt.

Potes

Tots els somiers A-200 permeten col·locar potes rodones tant metàl·liques com de fusta.

Mesures

Alçada sense potes 6 cm.
Alçada de les potes 25 cm. .
Els somiers de 80 i 90 tenen un sol jaç els somiers de 105,120,135,140,150,160 tenen dos jaços.

Per a somiers de 160 es pot fer en dues peces igual que 180 cm d'ample col·locant dos somiers de 80 o 90 units amb platines.

Mesures: 75,80,90,105,120,135,140,150,160 cm. Es fabrica en qualsevol mesura especial (consultar tenda).

Garantia
2 anys de garantia per defecte de fabricació.

Producte fabricat a Espanya

NOTA : Si el seu domicili presenta característiques especials, quant a l'espai disponible per a l'accés dels productes, ha de comunicar-ho per valorar si és possible realitzar el lliurament.

SOFIA-200

Especificacions

Alçada somier
6 cm
Garantìa
3 anys
Independència de llits
Si
Mesures especials
Si

Referéncies escpecífiques

Grade 
15/02/2020

Buen genero, nos llevamos un somier y dos colchones, todo perfecto!

Grade 
10/05/2018

Recomendable al cien por cien

Write a review