Tapi 200

214,00 €
Impostos inclosos

El Somier Tapi-200 posseeix la fortalesa especialment indicada per a suportar i garantir una durabilitat superior a la mitjana. Doble marc i dues barres transversals on van col•locades les potes proporcionen una resistència màxima per a persones de molt de pes.

És una base XXL amb un panell entapissat indicat per a augmentar la fermesa del matalàs.

Marc estètic on s'amaga la fusta i millora la visió estètica general en usar funda nòrdica també gràcies a les potes reculades. És la base idònia per a matalàs de molles, molles ensacades especialment, viscoelàstiques i qualsevol tipus de espumació o HR.

Mesures de matalassos
Potes
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Característiques

Aquesta base permet adaptar qualsevol tipus de matalàs (excepte el làtex) aportant més fermesa que un somier quan tenim la intenció d'afegir a un llit més consistència i menys flexió.

És ideal per a matalassos de molles ensacades, que necessiten tenir un suport total a la seva carcassa interior per a la seva correcta funció i garantir la seva durabilitat. A diferència d'una base entapissada convencional, la seva estructura de ferro de doble marc amb les barres transversals permeten suportar amb total satisfacció a clients XXL.

El doble marc, a part de resistència ens ofereix una gran estètica, ja que la seva base 3D queda encastada en l'estructura (veure vista lateral). Les potes van enroscades en la barra transversal aportant consistència i millor presència decorativa.

Estructura

Sòlida estructura de doble marc. El marc exterior, igual que les barres de suport transversal, incorporen el tub de perfil de 60x20 mm i paret de gruix 1,5 mm. En el marc interior tub de perfil de 30x30 mm s'insereix la fusta entapissada en 3D.

Aquest acabat permet aconseguir llit unificat en qualsevol mesura sense que cap diferència de fermesa en la zona central com apreciem en un somier convencional en mesura matrimonial.

Les barres transversals quadren un ajust perfecte per a aconseguir fortalesa i resistència. Al mateix temps s'ajusten potes reculades en aquestes barres el que les converteix en un discret suport afegint un valor estètic.

Potes

Totes les bases Tapi-200 permeten col•locar potes rodones tant metàl•liques com de fusta. Altura de les potes 25 cm. Possibilitat de més alçada.

Mides

Alçada sense potes 6 cm. Els somiers de 80 i 90 tenen un sol jaç ,els somiers de 105,120,135,140,150,160 tenen dos jaços. Per a somiers de 160 es pot fer en dues peces igual que 180 cm d'ample col•locant dos somiers de 80 o 90 units amb platines.

Es fabrica en qualsevol mesura especial (consultar tenda).

SOTAPI200

Especificacions

Garantìa
3 anys
Independència de llits
Si
Mesures especials
Si

Referéncies escpecífiques

Grade 
10/05/2020

Fuerte y resistente

Grade 
07/02/2019

Resiste

Grade 
05/06/2018

Perfecto para mi colchón de muelles

Grade 
03/05/2018

Me lo llevé al momento porque lo tenian en stock, perfecto.

Write a review

També li podria agradar