Base entapissada 3D

107,00 €
Impostos inclosos

Base ferma de matalàs amb teixit tridimensional transpirable Airsystem. Aquesta base amb 5 barres transversals de reforç, suposa un suport de gran estabilitat per a qualsevol tipus de matalàs excepte el làtex. Ideal per a molles ensacades en estabilitzar el suport de tota la carcassa interna.

El seu teixit transpirable al costat del tauler multi-perforat permet una correcta circulació d'aire assegurant la ventilació del matalàs per evaporar la humitat corporal generada durant el descans nocturn.

Mesures de matalassos
Potes
Colors tapissat 3D
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Característiques

Aquest tipus de base és adequada per a tot tipus de matalassos on prioritzem la fermesa abans que altres atributs. Únicament el matalàs de làtex no podrà col·locar-se amb aquest tipus de bases ja que necessita major pas d'aire en la part inferior per a una correcta ventilació.

No existeixen al mercat moltes bases que configurin la seva estructura amb 5 barres transversals de reforç (habitualment són 3) fins i tot no detallen les mesures de l'estructura que ens permet conèixer la fortalesa i consistència de la base correcta a llarg termini. Una base de qualitat sempre perllonga la vida útil d'un matalàs.

A nivell estètic millora la vista externa si ho comparem a un somier de làmines convencional. Podem triar la base entapissada entre diferents colors del teixit 3D Airsystem per integrar a l'habitació de la forma més estètica possible i combinar-la amb potes metàl·liques o de fusta.

Aquest tapi suposa una base lleugera i atractiva amb bon manteniment ja que pot ser aspirada a més de tenir un fàcil accés a baix del llit per netejar de forma còmoda.

Estructura

El seu interior està compost per una estructura de tub acerat de 40x30 amb 5 barres centrals de reforç, combinat amb un tauler d'aglomerat compactat multi-perforat de 10mm en la part superior. Aquesta estructura conforma una base de qualitat amb gran fortalesa i resistència.

El seu innovador sistema 3D Airsystem en la part superior permet regular la temperatura i assegura una perfecta circulació de l'aire. Aquest innovador material afegit al tauler perforat dota al matalàs d'una major ventilació proporcionant un millor descans i un son més profund.

S'aconsella la col·locació de sis potes en qualsevol mesura per a un correcte suport i estabilitat. Possibilitat d'utilització sobre travesser de llit o sobre potes.

Colors

3D Airsystem: Beig, xocolata, grisa, blanc, negre.

Mesures

Alçada sense potes 6 cm.
Es fabrica en múltiples mesures d'ample: 80, 90, 105,100, 110, 120, 135, 140, 150, 160, 180, 200 en una sola peça, encara que aconsellem col·locar dues peces a partir de la mesura de 160 amb platines d'unió, per evitar problemes de transport i accessos a més d'obtenir una major consistència a llarg termini.
Llarg: 180, 190, 200

Es fabrica en qualsevol altra mesura especial diferent a les esmentades, consultar preu a tenda.
A la compra de la base se li pot afegir potes.

Opcions

Per un preu addicional es poden afegir vàlvules de ventilació o teixit encoixinat de major volum. Es pot fabricar la tapa partida per a domicilis amb difícil accés. Consultar amb la botiga el suplement de qualsevol d'aquestes opcions.

Garantia
2 anys de garantia per defecte de fabricació.
Fabricat a Espanya

NOTA : Si el seu domicili presenta característiques especials, quant a l'espai disponible per a l'accés dels productes, ha de comunicar-ho per valorar si és possible realitzar el lliurament.

BATA3D

Especificacions

Alçada somier
6 cm
Garantìa
3 anys
Independència de llits
Si
Mesures especials
Si

Referéncies escpecífiques

Grade 
05/12/2020

Hace un par de años compré un colchón y ahora el canapé. Gracias.

Grade 
11/09/2017

Hemos comprado un somier y dos colchones y nos han regalado dos almhoadas super comodas!

Grade 
24/05/2017

Tanto los trabajadores como los transportistas son super amables

Grade 
19/03/2017

Desde la web, la tienda, los trabajadores y hasta el montaje final en casa son espectaculares. Es un placer estar en esta tienda

Write a review