Base entapissada 3D

107,00 €
Impostos inclosos

Base ferma de matalàs amb teixit tridimensional transpirable Airsystem. Aquesta base amb 5 barres transversals de reforç, suposa un suport de gran estabilitat per a qualsevol tipus de matalàs excepte el làtex. Ideal per a molles ensacades en estabilitzar el suport de tota la carcassa interna.

El seu teixit transpirable al costat del tauler multi-perforat permet una correcta circulació d'aire assegurant la ventilació del matalàs per evaporar la humitat corporal generada durant el descans nocturn.

Mesures de matalassos
Potes
Colors tapissat 3D
Quantitat

Available: 
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Característiques

Aquest tipus de base és adequada per a tot tipus de matalassos on prioritzem la fermesa abans que altres atributs. Únicament el matalàs de làtex no podrà col·locar-se amb aquest tipus de bases ja que necessita major pas d'aire en la part inferior per a una correcta ventilació.

No existeixen al mercat moltes bases que configurin la seva estructura amb 5 barres transversals de reforç (habitualment són 3) fins i tot no detallen les mesures de l'estructura que ens permet conèixer la fortalesa i consistència de la base correcta a llarg termini. Una base de qualitat sempre perllonga la vida útil d'un matalàs.

A nivell estètic millora la vista externa si ho comparem a un somier de làmines convencional. Podem triar la base entapissada entre diferents colors del teixit 3D Airsystem per integrar a l'habitació de la forma més estètica possible i combinar-la amb potes metàl·liques o de fusta.

Aquest tapi suposa una base lleugera i atractiva amb bon manteniment ja que pot ser aspirada a més de tenir un fàcil accés a baix del llit per netejar de forma còmoda.

Estructura

El seu interior està compost per una estructura de tub acerat de 40x30 amb 5 barres centrals de reforç, combinat amb un tauler d'aglomerat compactat multi-perforat de 10mm en la part superior. Aquesta estructura conforma una base de qualitat amb gran fortalesa i resistència.

El seu innovador sistema 3D Airsystem en la part superior permet regular la temperatura i assegura una perfecta circulació de l'aire. Aquest innovador material afegit al tauler perforat dota al matalàs d'una major ventilació proporcionant un millor descans i un son més profund.

S'aconsella la col·locació de sis potes en qualsevol mesura per a un correcte suport i estabilitat. Possibilitat d'utilització sobre travesser de llit o sobre potes.

Colors

3D Airsystem: Beig, xocolata, grisa, blanc, negre.

Mesures

Alçada sense potes 6 cm.
Es fabrica en múltiples mesures d'ample: 80, 90, 105,100, 110, 120, 135, 140, 150, 160, 180, 200 en una sola peça, encara que aconsellem col·locar dues peces a partir de la mesura de 160 amb platines d'unió, per evitar problemes de transport i accessos a més d'obtenir una major consistència a llarg termini.
Llarg: 180, 190, 200

Es fabrica en qualsevol altra mesura especial diferent a les esmentades, consultar preu a tenda.
A la compra de la base se li pot afegir potes.

Opcions

Per un preu addicional es poden afegir vàlvules de ventilació o teixit encoixinat de major volum. Es pot fabricar la tapa partida per a domicilis amb difícil accés. Consultar amb la botiga el suplement de qualsevol d'aquestes opcions.

Garantia
2 anys de garantia per defecte de fabricació.
Fabricat a Espanya

NOTA : Si el seu domicili presenta característiques especials, quant a l'espai disponible per a l'accés dels productes, ha de comunicar-ho per valorar si és possible realitzar el lliurament.

BATA3D

Especificacions

Alçada somier
6 cm
Garantìa
3 anys
Independència de llits
Si
Mesures especials
Si

Referéncies escpecífiques

Grade 
05/12/2020

Hace un par de años compré un colchón y ahora el canapé. Gracias.

Grade 
11/09/2017

Hemos comprado un somier y dos colchones y nos han regalado dos almhoadas super comodas!

Grade 
24/05/2017

Tanto los trabajadores como los transportistas son super amables

Grade 
19/03/2017

Desde la web, la tienda, los trabajadores y hasta el montaje final en casa son espectaculares. Es un placer estar en esta tienda

Write a review