Somier MTC 200-megacolchon

Somier MTC-200

209,00 €
Impostos inclosos

Aquest somier basculant està fabricat especialment per adaptar-se als matalassos de làtex amb un reforç perimetral amb el seu doble marc perimetral. Permet sostenir grans pesos amb la màxima adaptació amb una llarga vida útil gràcies a la seva fortalesa.

Durabilitat i seguretat sense perdre les propietats de flexió i adaptació de les làmines estretes muntades sobre tacs basculants. Zona lumbar regulable en fermesa.

Major estètica en amagar el tac elevat en el doble marc i poder col·locar les potes en la consistent barra transversal on quedaran més discretes.

Mesures de matalassos
Potes
Quantitat
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Característiques

Un somier ens ofereix una transpiració més adequada que qualsevol base entapissada sent a més una superfície flexible gràcies al tac basculant on es recolza cada làmina. És de vital importància que l'espai entre làmina i làmina no sigui molt ampli ja que el matalàs cauria en aquest buit perdent la sustentació adequada per a una correcta ergonomia.

La gran quantitat de làmines estretes reparteix el pes corporal ajustant espatlles maluc ampliant les propietats de flexió del matalàs de làtex. Els seus tacs basculants permeten ajustar al màxim les possibilitats ergonòmiques del nostre llit. Ajust de regulació de fermesa en zona lumbar.

La transpiració és un element imprescindible per a aquest tipus de matalassos pel que aconseguim una ventilació òptima per a l'evaporació de la humitat corporal.

Estructura

Sòlida estructura de doble marc. El marc exterior, igual que les barres de suport transversal, incorporen el tub de perfil de 60x20 mm i paret d'1,5 mm. En el marc interior tub de perfil de 30x30 mm s'insereixen els suports de plàstic per a la subjecció de les làmines. Les mesures a partir de 105 cm incorporen una barra central de perfil de 50x30 mm d'1,5 mm de paret com a reforç longitudinal.

Làmines

Làmines flexibles de 38 mm fabricades amb làmines contraxapades, de faig natural, amb la cara superior gofrades en color gris per protegir la fusta de la humitat, agrupades en sèries de 2 làmines per unitat de suport. A la zona lumbar disposa de 6 làmines dobles amb regulació lumbar que ens permeten personalitzar el descans.

18 làmines senzilles i 6 làmines dobles per a somiers d'un jaç, 36 làmines senzilles i 12 làmines dobles per a somiers de doble jaç.

Suports

Fixació de les làmines mitjançant suports fabricats en cautxú BEDS que faciliten la basculació i el moviment de les làmines segons la pressió que se'ls exerceix.

Potes

Tots els somiers MTC-200 permeten escollir diferents tipus de potes rodones metàl·liques o de fusta.

Mesures

Alçada sense potes 8 cm.
Alçada de les potes 25 cm.
Els somiers de 80 i 90 tenen un sol jaç.Els somiers de 105,120,135,140,150,160 tenen dos jaços.

Per a somiers de 160 es pot fer en dues peces igual que 180 cm d'ample col·locant dos somiers de 80 o 90 units amb platines.

Mesures: 75,80,90,105,120,135,140,150,160 cm.Es fabrica en qualsevol mesura especial (consultar tenda).

Garantia
2 anys de garantia per defecte de fabricació.

Producte fabricat a Espanya.

NOTA : Si el seu domicili presenta característiques especials, quant a l'espai disponible per a l'accés dels productes, ha de comunicar-ho per valorar si és possible realitzar el lliurament.

SOFIMTC-200

Especificacions

Alçada somier
8 cm
Garantìa
3 anys
Independència de llits
Si
Mesures especials
Si

Referéncies escpecífiques

Grade 
12/05/2020

El trato de Toni fue excelente, lo recomiendo sabiendo que es imposible quedar mal

Grade 
23/08/2019

Los transportistas tardaron un poco en llegar a casa

Grade 
13/10/2017

ok

Write a review