El sistema pantalons

Published : 2021-01-14 14:24:28
Categories :

El sistema pantalons

Què és el sistema pantalons?

Consisteix a fer un tall d'uns 65 cm a el matalàs a la zona del cap, gràcies a això podrem col·locar el matalàs sobre 2 somiers articulats elèctrics i un matalàs d'una sola peça. Això ens permet articular la zona del cap de manera indistinta i mantenir de cintura cap avall l'espai d'un sol llit. El sistema millora sobretot en mesures petites ja que a l'col·locar dos llits articulats 135 cm (2x67,5) i 150 cm (2x75) on si realitzem una divisió total la separació dels matalassos ens resultaria molt molest.

El tall només a la zona superior de l'matalàs ens proporcionaria espai suficient per al nostre descans sense renunciar a poder aixecar la zona del cap per poder llegir, veure la tele, menjar al llit i fins i tot per dormir amb l'esquena una mica aixecada (declivi ) per a persones amb problemes respiratoris, hèrnia de hiat, etc. Aquest sistema també ens ofereix la possibilitat d'aixecar una mica les cames sense afectar l'altre dorment. Ens permet, si no aixequem en excés, aproximadament 10 cm, reduir problemes circulatoris, i fins i tot a l'flexionar una mica els genolls aconseguirem donar suport correctament la zona lumbar aconseguint un descans més ergonòmic.

Cal treure de sobre el mite que un llit articulat és per a persones malaltes i gent gran. Una llit articulat ens ofereix un millor descans i per tant una major qualitat de vida sempre.

Per a un matalàs tipus pantalons seleccionar l'opció pantalons, també cal triar 2 somiers articulats de la mesura corresponent a l'matalàs. Amb la comanda de 2 somiers articulats amb el matalàs tipus pantalons rebràs de regal uns baixos tipus pantalons. Tota la roba de dalt llençols, nòrdics, cobrellits etc. seran els mateixos que utilitzes habitualment. També disposem de tot tipus de fundes, protectors i de sota. Consulta a botiga.

Share this content

Add a comment

 (with http://)