Tèxtil i accessoris

Tèxtil i accessoris

Disposem dels complements tèxtils més adequats per protegir el seu matalàs de forma higiènica i saludable. Un dels motius pels quals s'ha de canviar un matalàs al voltant dels deu anys és per motius d'higiene. El nostre cos elimina residus (suor , amoníac ) a través de la pell durant tot el dia a la nostra roba i durant la nit en el nostre llit. Tenim un contacte especialment directe i perllongat amb el nostre matalàs per tant és imprescindible utilitzar teixits apropiats per protegir-lo i aportar beneficis addicionals al nostre somni.

Una bona funda i un bon protector encoixinat poden mantenir net el nostre matalàs i a més regular la temperatura corporal per mantenir un equilibri tèrmic adequat que ajudi a agafar el son. Persones amb problemes de sudoració excessiva necessiten complements adequats que absorbeixin i evaporin l'excés d'humitat corporal.

Els nens necessiten un bon protector impermeable davant possibles accidents de fuites de pipis o uns altres. És important que protegeixin si és possible el lateral del matalàs per a major seguretat davant qualsevol succés. Tots hem viscut l'experiència en més d'un cas on els líquids rellisquen cap als extrems del matalàs. És important que l'impermeable sigui transpirable impedint deixar passar líquids però permetent passar l'aire.

Les persones malaltes amb necessitats especials també disposen de complements tèxtils amb barreres impermeables i higièniques més concretes.

Avui dia existeixen nous teixits que aporten grans beneficis a nivell d'evaporació d'humitat o regulació tèrmica que no són molt coneguts: Tencel, outlas, bioceràmic Completa les qualitats del teu llit i mantingues una bona higiene.

Filtres actius