Matalàs làtex Proconfort

479,00 €
Impostos inclosos

Matalàs de làtex 100% amb 7 zones d'adaptació per a una correcta ergonomia. Qualitats anti bactericides, higièniques i saludables. La suau adaptació amb alt confort sense les sensacions envolupants que ofereixen altres materials. La capacitat de flexió i elasticitat ho converteixen en un matalàs ideal per a llits articulats. El seu nucli ofereix un repartiment equilibrat del pes corporal aconseguint un alt grau de relaxació muscular i estabilitzant la circulació sanguínia.

• Nucli làtex 100% amb 7 zones d'adaptació

• Suavitat i flexió perfecte per a llits articulats

• Propietats elàstiques que faciliten el moviment

Mesures de matalassos
Quantitat

Available: 
 Calculate Shipping Cost
Shipping:
0
fins a Spain via Envío a Domicilio. Megacolchón.
Estimated delivery: No estimated delivery specified day(s)

Nucli

1-Teixit strech primera qualitat encoixinat fibra.

2-Funda interior cotó.

3-Nucli làtex 100% 15 cm.

4-Funda interior cotó.

5-Teixit strech primera qualitat encoixinat fibra.

CARACTERÍSTIQUES

L'adaptació d'aquest matalàs és considerada com un suport suau amb bona sustentació a espatlla i maluc. Les diferents zones de consistència faciliten un equilibri ergonòmic de la columna vertebral afavorint el repartiment de pressions necessari per a un correcte descans nocturn.

La seva capacitat de flexió aporta un lleuger rebot que ajuda i facilita el moviment el que millora l'experiència en persones d'edat avançada o que fugen de la sensació d'absorció de les viscolàstiques.

No confondre el concepte d'elasticitat amb la impressió d'un matalàs tou. L'adaptació d'espatlles i malucs són essencials per a mantenir una postura alineada que permeti la rehidratació dels discos intervertebrals. El làtex accepta aquestes parts morfològiques del nostre cos sense sofrir pressions ni inclinacions molestes.

Així mateix, les qualitats del làtex el converteixen en un llit saludable gràcies a les seves propietats anti bactericides. La seva prolongada durada ho converteixen en una bona inversió a llarg termini.

En tenir un acabat desenfundable amb cremallera perimetral es pot airejar i ventilar de tant en tant sempre evitant exposar-lo al sol de manera directa. Girar i voltejar cada tres mesos també ajudarà a allargar la vida del matalàs en envellir de manera contínua per totes les seves parts.

Podem realitzar diferents acabats per als llits articulats dobles amb opcions de sistema pantalons o papallona per a cobrir totes les necessitats i mesures.

Essencial col·locar una base adequada per a una correcta adaptació al cos, així com una adequada ventilació. L'ideal és un somier amb làmines estretes sense molta separació entre si reparteixen el pes corporal. Els tacs de les làmines han de tenir altura i flexió per a millorar l'ajust d'espatlles i maluc per a aconseguir una correcta postura ergonòmica saludable.

En cas de canapè existeixen models amb somier especialment indicats per al matalàs de làtex.

No col·locar en base tancada ja que no compliria les indicacions del fabricador per al manteniment de la garantia.

Tenen certificació Oeko-Tex standar 100 classe 1 tant el nucli com el teixit.

COLAPROCONFORT

Especificacions

Fermesa
Mitja
Articulable
Si
Alçada matalàs
21 cm
Garantìa
3 anys
Propiedades
Flexible i silenciós
Adaptabilitat
Alta
Independència de llits
Si
Talli pantalons o papallona
Si
Mesures especials
Si

Referéncies escpecífiques

Grade 
17/09/2020

En general, contenta con el producto. Buena atención, tienda limpia y transporte eficaz.

Grade 
23/01/2020

Se retrasaron 45 minutos pero al llegar se disculparon y hicieron un buen trabajo.

Grade 
02/10/2018

Trabajadores profesionales. Toni nos asesoró muy bien en todo momento, se nota q sabe de lo que habla.

Grade 
11/12/2017

Muy buena atención y envio en el tiempo indicado.

Grade 
25/03/2017

Compramos un colchón, un canapé y las almohadas. Tardaron una semana más de lo previsto por el canapé aunque ha merecido la pena. Buen producto.

Write a review